Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype - není mě slyšet

Od: agi* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,objevil se mi problém ve volání přes skype.Není mně slyšet,zapojený to mám na 100% dobře a v nastavení je všechno stejně jak když mi to fungovalo,prostě to z ničeho nic přestalo fungovat.napsalo mi akorát skype vás neslyší hovořit a od tý doby mi to nejde.Můžete mi něco poradit,co bych s tím mohla udělat,Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobře a když si vlezeš na nastavení zvuku (repráček u hodin) ve vlastnostech přepneš na záznam a tam je mikrofon jak?

agi*
hodnocení

ahoj zkoušela jsem to,no ale ne ten záznam mi to nejde přepnout.takže nic

bimba*
hodnocení

0x

Otevři si ovládací panely záložka hlas a udělej Test. Já musel odinstalovat ovladač Realtek a znova nainstalovat.

agi*
hodnocení

dík za pomoc udělala jsem ten test,bylo mně slyšet takže mikrofon je v pohodě,odpo zkusím volat přes skype a uvidím co mi to udělá.když to nepude tak teda zkusím odinstalovat a opět naistalovat realtek.dík

Ano ty se uslyšíš- máš v přehrávání mikrofon naplno, ale přepnout na záznam to ve vlastnostech musí jít- znovu se tam podívej (možnosti/vlastnosti...), dokud to nebude zesíleno v záznamu tak to nepůjde

agi*
hodnocení

tak jsem to udělala.Je tam směšovací zařízení,já tam měla nastavený Realtek HD audio output,tak jsem to předělala na input a naskočil mi ten záznam.pak jsem to zavřela a znovu otevřela tak tam byl zase ten output.to vadí?

Nevadi, to si jen přepínáš kam se chceš dostat. Nastav tedy v tom záznamu mikrofon

agi*
hodnocení

Hrozně moc Ti děkuji,udělala jsem co si řekl a už mi to opět funguje.Už podruhé jsi mi poradil dobře,jsi super dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]