Nejste přihlášen/a.
Ahoj,objevil se mi problém ve volání přes skype.Není mně slyšet,zapojený to mám na 100% dobře a v nastavení je všechno stejně jak když mi to fungovalo,prostě to z ničeho nic přestalo fungovat.napsalo mi akorát skype vás neslyší hovořit a od tý doby mi to nejde.Můžete mi něco poradit,co bych s tím mohla udělat,Děkuji.
Otevři si ovládací panely záložka hlas a udělej Test. Já musel odinstalovat ovladač Realtek a znova nainstalovat.
dík za pomoc udělala jsem ten test,bylo mně slyšet takže mikrofon je v pohodě,odpo zkusím volat přes skype a uvidím co mi to udělá.když to nepude tak teda zkusím odinstalovat a opět naistalovat realtek.dík
Ano ty se uslyšíš- máš v přehrávání mikrofon naplno, ale přepnout na záznam to ve vlastnostech musí jít- znovu se tam podívej (možnosti/vlastnosti...), dokud to nebude zesíleno v záznamu tak to nepůjde
tak jsem to udělala.Je tam směšovací zařízení,já tam měla nastavený Realtek HD audio output,tak jsem to předělala na input a naskočil mi ten záznam.pak jsem to zavřela a znovu otevřela tak tam byl zase ten output.to vadí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.