ahoj, klikla jsem na tento odkaz, který mi prošel na messengeru a odklikla ověřit. Ano, vím, bylo to ve spěchu a ihned potom jsem si uvědomila, že to smrdí. Všechny účty (mám dva firemní) jsem co nejrychleji přepla na dvoufazove ověření, na hlavním změnila heslo. Jak moc velký pruser to je? Mám iphone, vzdy jsem věřila, ze by měl mít celkem dobre zabezpečení co se citlivých údajů týká (pokud tedy člověk neklikne na podobnou blbost. ) mám především strach o údaje z bankovní karty, které v bussiness manageru používám k placeni reklam. Odkaz zde business-verify./... Pro/app/contact/reviewid_jl82t6k7a8p8ll20wk25 Dekuju za rady a tipy, uklidnění.
Po kliknutí na odkaz se v okénku zobrazil kód- odklikla jsem hned u toho verify. Presmerovalo mě to kamsi na další fb odkaz, který se tvářil jako Facebook for Kids/ cosi tvariciho se jako rodičovská kontrola. Moc jsem to nezkoumala, protože mi došlo, že to byla další podvodna stránka..žádné heslo či jiné přihlašovací údaje to ale nechtělo.
Co je "ověřit" a kde to je? Nikdo soudnyý jen tak nebude otvírat "ten odkaz" A navíc oni často mají omezenou platnost, aby je ostatní lidi nemohli zkoumat, takže po nějaké době od prvního klinutí buď nebudou funkgovat fůbec a nebo se budou tvářit něvinně Popis je dost slabý. OS s tím nemá co dočinění. PS: Ten dotaz "prošel" nějak speiciálně? Přes prostředníka nebo přes kontrolu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.