Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání obrazu a zvuku

Od: pardal® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Obracím se na Vás se žádostí o vyřešení problémů s provozováním tv Magenta. V aplikaci jsem přihlášen ale při jakékoliv snaze spustit tv nebo jakýkoliv jiný pořad se stále vrací do nabídky po chvíli co se na obrazovce zobrazí černé zobrazení. Obrátil jsem se na operátory kteří mi sdělili že z jejich strany je vše v pořádku. Navštívil jsem místní pobočku kde jsem také neuspěl. Kontaktoval jsem zastoupení výrobce který mi sdělil že telefon má vše potřebné k možností přehrávání obrazu a zvuku z jakýchkoliv platforem a doporučil mi obrátit se na vývojáře technologie což jsem tedy učinil ale také jsem neuspěl. Žádná odpověď. Zkusil jsem i jiné aplikace z obchod play a všechny pracovali bez problémů. Myslím si že přeci nějaké řešení být musí. Děkuji moc za případné rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
A jak je propojena s TV?
hodnocení

Televize s tím nemá nic společného, ten problém se vyskytuje na zařízení. Trochu jsem pokročil. Stáhnul jsem do telefonu nový aktualizační balíček který vykazoval chybu a vyžaduje stažení nových ROM a následné nové aktualizace. Navíc jsem zkoušel na jiném telefonu novější verze a jde tam v pohodě. Tak budu hledat přímo v telefonu. Hlavně že se technik od Xiaomi vymlouvá na to že v jejich zatížení chyba být nemůže. No nakonec kdo chce hledá způsoby kdo nechce hledá důvody a proto od toho dalo ruce pryč několik techniků

re4zon
A ty se divis, ze to nikdo nechce resit? Za funkcnost aplikace je zodpovedny vyvoj, ne vyrobce telefonu. A tmobile fakt nebude resit nefunkcnost na cinske nadstavbe nahlasenou mozna jednotkami uzivatelu. Az se jim toho sejdou stovky, tak mozna. Vis, kolik stoji vyvoj aplikace? A co vsechno obnasi jakykoliv zasah?
hodnocení

Tak já se ničemu nedivím, telefon je CZ distribuce zakoupený v Okay, žádná čínská nástavba. Nevím co jiného koupit než zaručenou cz verzi. Tady jsem nic neobešel. Kruh se zúžil na druhém Xiaomi X4 pracuje bez problémů. Problém je pouze v mém tlf Xiaomi Poco X3. I přesto se o to začal T-Mobile i kdyby nemusel zajímat. Stáhnul jsem i nový balíček aktualizací od Xiaomi nikoliv z ,,nějakých,, stránek udělal spousta různých opatření a testů ale zatím bez úspěchů. Xiaomi v zastoupení pro ČR se o tenhle problém začali zajímat také. Tak uvidíme příští týden jak vše postoupí dál.

111®
hodnocení

0x

aha já myslel že to souvisí s TV, neznám na co je Magenta, tak jsem to zkusil..

hodnocení

Tv magenta je aplikace od T-mobile která zahrnuje tv a pořady. T-Mobile ji přidává k určitým tarifům ve své nabídce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]