Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednoduchý prohlížeč obrázku na www?

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

dobrý den

mám stránky, které upravuji přes php soubor, ale samotná editace obsahu stránek je přes CK editor. Chci umístit cca 12 fotografií. V editoru dám zmenšeniny a odkaz na velkou fotku. Ale ve finále, každou fotku musím otevřít a zavřít klikem. Lze nějak vytvořit jednoduchý prohlížení těch pár fotek?

v php souboru na danou stránku mám <?php echo $text;?>

děkuji za radu.
PS pokud by někdo se v tom vyznal (php) a měl ochotu mi pomoci, byl bych rád, více info pak do SZ

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

1x

33 pluginů Jquery pro galerie, které nyní můžete implementovat na svůj web
creativosonline.org/...
Stránka je strojově přeložena do češtiny, bohořel včetně názvů galerií, odkaz na en verzi níže

creativosonline.org/...

Existuje teho mnohem více!⁠!⁠!

hodnocení

děkuji, něco jsem vybral

sice nevím jak to zakomponovat do php ten kod, abych to měl v textu,... no vložil jsem to přimo v tom mem redakčním systemu, ale musím to při každé editaci vložit nanovo, nepamatuje si to...

diky

111®
hodnocení

0x

hledal bych "otevřít po najetí myší" třeba

ficn
hodnocení

0x
a, koukám, že systém ztrácí diakritiku.
celkem dobrá je SSG fotogalerie a česká
a nebo jestli to chce minimalisticky, tak kad obru donclick=this.classList.toggle("aktivni") a nadefinuje vlastntyl pro aktivni, kter ho zobraza plnou u a vku , napad n jako position absolute, width:100%;height 100%

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]