Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Defender - vymazat historii

Od: pc odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Asi před rokem jsem stahoval ovladače pro jiný PC a Defender je vyhodnotil jako "Nízké riziko"a uložil je do historie.

Ty ovladače jsou dávno z PC pryč, ale v historii stále jsou. Chtěl bych historii smazat, ale postupy které jsem na internetu našešl nefungují.

Prosím o radu nebo návod, který by fungoval u W.10 Home.

doplněno 20.02.24 14:47:

Zkoušel jsem tyhle návody, které nefungovaly:

cs.101-help.com/...

zive.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zive.cz/...

4 Ways to Clear the Microsoft Defender Protection History on Windows 10 & 11
makeuseof.com/...

pc
hodnocení

Děkuji za radu.

Do "živě.cz" jsem dal dotaz já, ale jelikož nikdo nereagoval, tak jsem se obrátil na zdejší poradnu.

Všechny návody v druhém odkazu (kromě 4, kterzý je pro Win.Profi) mám vyzkoušené, ale nefungují.

U pokusu o ruční mazání (C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History) se dostanu jen ke složce "Scans" a dál mě to nepustí.

pc
hodnocení

Problém je vyřešený.

V "Nouzovém režimu" bylo možné Historii ručně vymazat.

Nic jiného nefungovalo, jen to ruční vymazání, ale v nouzovém režimu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]