Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zlepšit stabilitu LTE internetu

Od: poradnaarubrika odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, mám LTE mobilní internet. Někdy mám i přes 100 Mb/s download a 40 Mb/s upload, ale většinou mám kolem 60 a 20, což je stále dobré. Někdy mi však tyto hodnot spadnou na 5 a 2 a já mám problémy při videohovorech. To se mi stává málokdy, ale někdy ano. Na měsíc mám přes 100 GB, což mi také stačí bohatě. Internet používám tak, že se z mobilu připojím přes USB (tethering). Zajímalo by mě, zda je nějakým způsobem možné omezit tyto občasné propady, aby můj mobilní internet byl stabilnější. Podotýkám, že jsem stále na jednom místě a nikam se nehýbu. Existují např. jakési LTE routery, do kterých se může strčit SIM karta, ale nevím, zda by to v mé situaci pomohlo. Přece jen se připojuji přes kabel. Nemáte pro mě nějaký tip?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
Je to zatížením sítě. Proti tomu neuděláš nic...

hodnocení

0x

- tak ja bych rekl, ze uz jednu SIM mate a druha nepomuze, kdy vam to hapruje? v dobe internetove spicky od 16 - 22?

- reklamoval jste rychlost v dobe snizeni u operatora? ( ikdyz jiste maji v podminkach ze 5/2 je ok )

hodnocení

0x

Zkuste se domluvit s operátorem, aby vám rezervoval kanál na mobilní buňce (BTS).

Normálně se mobil mezi BTS přepíná - i když zůstáváte na jednom místě,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]