Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Messenger, fotky

Od: mpi odpovědí: 6 změna:

Asi před týdnem se mi v messengeru u některých konverzací přestaly fotky rozklikávat. Dřív jsem na fotku kliknul a zvětšila se, teď vyskočí jen nabídka smajlíků. Navíc se některé fotky poslané současně spojily do jedné koláže a taky nejdou rozkliknout. Můžu si je ale přeposlat sám sobě a pak se chovají normálně. Dá se s tím něco dělat? Nepoužívám facebook, ten jsem si ihned zablokoval a messenger používám jen pro komunikaci s několika lidmi, kteří nepoužívají whatsapp nebo skype.

Jo, a na PC přes prohlížeč se to chová normálně, fotky jdou rozklikávat. Ale na telefonu přes webový prohlížeč se nemůžu do messengeru přihlásit, píše mi to jen,že si mám stáhnout aplikaci. Je to nějaké "vylepšení", nebo mám něco špatně nastavené? Ale zdá se mi, že není co nastavovat.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Messenger v tomto období prochází změnami. Nejdříve to uživatelům pouze nabízeli k instalaci a nyní už to u většiny uživatelů proběhlo automaticky. Mě zatím vše funguje normálně, ale setkala jsem se v zaměstnání s kolegy, kterým to dělá také - to zobrazování fotek a házení do koláží. Přihlašování pouze přes aplikaci je už klasika. Mě to házelo z netu upozornění už před jakou dobou, že je pro otevření nutno stáhnout app .

mpi
hodnocení

Takže čekat na další aktualizaci a těšit se, co rozhrabou? Je mi divné, že si nestěžuje nikdo jinde, tak se obávám, aby to nebylo jen u mě.

Vážně to mají i moji kolegové stejně jako Vy. Někteří mají zase jiné blbosti po automatické aktualizaci. Například jim blbne diktování nebo dávání reakcí na zprávy.

sk®
hodnocení

0x
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jste problém vyřešil. Mám to samé už nějakou dobu, ale zatím všechna snaha marná. Na podporu jsem psala několikrát, bohužel bez jakékoliv odpovědi. Děkuji
Dobrý večer, fotky se již po kliknutí zobrazují normálně, pouze při delším stisku se zobrazí nabídka smajlíku. Fotografie v "koláži" jsou stále,ale zobrazují se tak pouze v chatu. Po rozkliknutí se zobrazuji fotky jedna po druhé. Funguje to takto už u vsech, o kterých jsem psala výše.
mp

Mě ne, je to pořád stejné. Nepoužitelné. Už jsem ty dva kontakty z Messengeru přesvědčil, aby mi posílali na Whatsapp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]