Nejste přihlášen/a.
Asi před týdnem se mi v messengeru u některých konverzací přestaly fotky rozklikávat. Dřív jsem na fotku kliknul a zvětšila se, teď vyskočí jen nabídka smajlíků. Navíc se některé fotky poslané současně spojily do jedné koláže a taky nejdou rozkliknout. Můžu si je ale přeposlat sám sobě a pak se chovají normálně. Dá se s tím něco dělat? Nepoužívám facebook, ten jsem si ihned zablokoval a messenger používám jen pro komunikaci s několika lidmi, kteří nepoužívají whatsapp nebo skype.
Jo, a na PC přes prohlížeč se to chová normálně, fotky jdou rozklikávat. Ale na telefonu přes webový prohlížeč se nemůžu do messengeru přihlásit, píše mi to jen,že si mám stáhnout aplikaci. Je to nějaké "vylepšení", nebo mám něco špatně nastavené? Ale zdá se mi, že není co nastavovat.
Takže čekat na další aktualizaci a těšit se, co rozhrabou? Je mi divné, že si nestěžuje nikdo jinde, tak se obávám, aby to nebylo jen u mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.