Chci příteli koupit hru, aktivační klíč, nevím jak to funguje
Od:kristynkaaodpovědí:4změna:
Zdravím, přítel má narozeniny a já mu chci koupit hru Call of Duty Modern Warfare III. Našla jsem nějakou přes key4you - přiložím sem do souboru. Píše se, že po platbě mi prijde aktivační klíč, přes který se pak zřejmě přihlásím? Myslela jsem že přijde CDcko, ne nějaký kód...nerozumím tomu. Dále nějaký battle net... Přítel hraje na PC, ne na konzoli. Když si to nechám zaslat na můj email, bude kód moci použít i on? Prosim, co dělat... Dekuju
po zaplacení ti na mail přijde voucher s aktivačním klíčem...ten si můžeš klidně vytisknout na nějaký lepší papír a ten dát do obálky jako dárek...tohle je digitální verze hry...dneska se už CD/DVD nedělají, protože kapacita CD/DVD neodpovídá velikosti těchto her...bys musela mít tak cca 10DVD na jednu hru a to ještě bez aktualizací
kristynkaa
Dobře a nevadí že to přijde na můj email když se na tu hru prihlasuje z jiného, ze svého? Bude použit "můj" kód?
krtek6
ne...je to jako objednat si zboží z eshopu k sobě dom...a pak ho dát pod stromek jinde důležitý je ten samotný kód, ne komu to kam přišlo
kristynkaa
Dekuju, promiňte, já sem na tyhle věci úplný hlupák
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.