Nejste přihlášen/a.
Prosím o info, jaké paměti mohu dát do ThinPad 600x. Z nějakých materiálů jsem vyčetl, že max je 576KB při 1OO MHz.
Mám tam 1x 128KB/133MHz a 1x 64KB/100MHz. Na tohle PC funguje. Zkusil jsem pamět 256KB/133MHz a PC ji nebere. Rád bych rozšířil paměť na maximum.
Díky za radu. E.Karásek
No koupit se snad dá, ale nebude vám vadit, že cena těch pamětí bude vyšší než je současná cena celého notebooku?
Zatím jsem se neptal na cenu, potřebuju zjistit, co mám vůbec shánět.
Dík za odpověď. E.K.
Nepleť KB a MB, to jsi o řád jinde
Na tom neni nic zajímavého, je to prostá kompatibilita, ty spíš než konkrétní paměť potřebuješ zajít do bazaru kde by jich mohli mít několik a vyzkoušet která s tím bude běhat. Případně zajít do nějaké pc prodejny a tam mají občas přístup na konfigurátor pamětí- otestovaná kompatibilita a to by ti taky mohlo pomoci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.