Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou paměť do IBM ThinkPad 600x?

Od: edgarkarasek* odpovědí: 6 změna:

Prosím o info, jaké paměti mohu dát do ThinPad 600x. Z nějakých materiálů jsem vyčetl, že max je 576KB při 1OO MHz.
Mám tam 1x 128KB/133MHz a 1x 64KB/100MHz. Na tohle PC funguje. Zkusil jsem pamět 256KB/133MHz a PC ji nebere. Rád bych rozšířil paměť na maximum.
Díky za radu. E.Karásek

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No koupit se snad dá, ale nebude vám vadit, že cena těch pamětí bude vyšší než je současná cena celého notebooku?

edgarkarasek*
hodnocení

Zatím jsem se neptal na cenu, potřebuju zjistit, co mám vůbec shánět.

Dík za odpověď. E.K.

Toto:

czechcomputer.cz/...

ale na 100MHz. A stejně není zaručeno, že to pojede.

edgarkarasek*
hodnocení

SOODIM SDRAM 256KB/133MHz mám a nebere to. Je zajímavé, že 128/133 normálně funguje.

Nepleť KB a MB, to jsi o řád jinde :)

Na tom neni nic zajímavého, je to prostá kompatibilita, ty spíš než konkrétní paměť potřebuješ zajít do bazaru kde by jich mohli mít několik a vyzkoušet která s tím bude běhat. Případně zajít do nějaké pc prodejny a tam mají občas přístup na konfigurátor pamětí- otestovaná kompatibilita a to by ti taky mohlo pomoci

gerrik*
hodnocení

0x

Divná kombinace, 133 a 100 MHz, ne? Chce to najít na netu manuály k typu vašeho počítače, příp. základní desky a podle toho najít vhodnou kartu. Hledat, hledat, já takhle koupil na inzerát 2x256 za celkem 800,- Kč. Původně tam byla RAM 128 Mb, tu jsem střelil za 200,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]