Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hp 250 g4 + ssd pomalí notebook

Od: lukas1990 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mam problém vlastním tento notebook víc odkaz hpmarket.cz/... do notebooku sem dal ssd disk tento alza.cz/... na ssd disk sem nainstaloval Windows 11 home verzi 23H2 po nainstalovaní sem nainstalovat potřebné ovladače pomoci programů Driver Booster pak se mi notebook výrazně zpomalil tím že všechno dlouho trvá než se načte ještě připomínám že v notebooku je zvýšena RAM aktuálně je nainstalovaná tato RAM eshop.agcomp.cz/... a já se ptám jde je problém když sem se ptal po kamarádech tak mi řekli že mam spatně nastaveni rozhraní disku a že to mam nastavit na hodnotu AHCI ale takovou hodnotu sem nenašel v biosu když bil HDD tam běželo v všechno rychle
další problém Skype když z kamarádem mam videohovor přes Skype tak zvuk skřípe zvuk nebo takoví zkresleni zvuk kde je problém ten to problém ze zvukem dělal i HDD ten zvuk přes Skype děla pouze jenom na Skype filmy písnický nebo filmy je zvuk krásně čisti

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na takovou slabou chrchlu bych už dal max linux. Procesor byl slabý už jako nový. Jinak driver booster neznám, ale když jsem kdysi měl windows, vždycky jsem dávával drivery ze stránek výrobce ručně. Nepřipletl se tam nějaký balast?
jm
Ten vyhledávač driverů znám, tam problém není. Souhlasím s tím, že tady měl být Linux a žádná okna. Podobné žgerby se prodávají za 500 a nikdo to nechce. Už nový NTB stál za prd.

mathew
hodnocení

0x
To SSD má mizernou rychlost i velikost za ty prachy. To je ovšem celkem jedno, protože i když tam dáte něco s rychlostí 7GB/s tak vám to nepomůže, protože máte procesor tak do kalkulačky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]