Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mám email u gmailu a poslední dobou mě dost vytáčí.
Příklad, jsem někde na cestách a chci se podvat na poštu, zadám heslo a dozvím se že to google vyhodnotil jako podezřelou aktivitu a vyžaduje kod,který mi posle na telefon. Jako super , co když sebou telefon nemám nebo jsem někde kde ho prostě mít nemohu?
Nevím zda google vyhodnocuje podezřelou aktivitu podle IP nebo podle zařízení z kterého se přihlašuji, a je mi to jedno.
Otázka zní zda se to dá nějak vypnout?
Email do kterého se nedostanu pokaždé, když se to nelíbí nějaku stupidnímu algorutmu je mi na nic. Jako zabezpečení emailu mám heslo a o nic dalšího co mě oběžuje nestojim.
ano, dělá to šmejd, kvůli tomu jsem od něj odešel, postupně přestalo fungovat všechno, házel klacky pod nohy.
Už víme jeden dílek skládačky, přihlašujeeše se z jiné lokace=adresy. Přihlašuješ se i znového zařízení, stejného prohlízžece?
Nicméně by to mohlo stále fungovat přes IMAP, tam mi to šlo. nešlo mi ale odesílat poštu hned po přijpojení a přišel jsem na to, že nejdřív v nové síti před odesláním přes SMTP si nejdřív. zkontroluji poštup přes IMAP, pak odeslat šlo.
Ale je to tak 10 let. Od té doby je to možná ještě horší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.