Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi zvuk - i když je zaplý

Od: nikiniky odpovědí: 7 změna:

Dobrý den lidi, prosím poradíte mi někdo co s tím? Mám notebook dell, nový asi 6 měsíců. Mám problém se zvukem, když jsem ho předtím používala, úplně na pohodu, nebyl žádný problém. Pak jsem ho ale propojila kabelem s televizí (asi se to jmenuje HDMI, no nevím:D) a normálně jsem se koukala na seriály, ale když jsem ho další den potřebovala používat, zjistila jsem, že mám u zvuku takový křížek a i když jsem to měla na max, prostě to nehrálo. Nemůže to být jen nějakou chybou třeba na netlfixu, prototže to nefunguje nikde ani na voyo nebo youtube nebo kdekoliv jinde. Když pustím něco, třeba na voyo tak dokonce u té kolonky ,,hlasitost,, se to hýbe, jak kdyby notebook ten zvuk zazanemnal ale žádný nevychází. Něco podobného se mi už stalo minule, ale pomohl restart, tentokrát to nezabralo. Je to asi jen nějaká blbost v nastavení, ale bojím se v tom hrabat, a nemám nikoho známého kdo by se mi na to mohl podívat...Tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo nevíte čím by to mohlo být. Než to půjdu řešit do prodejny nebo někam do opravny za milion...

Nefunguje mi zvuk - i když je zaplý

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

0x

Jo tohle je boj. Je potřeba zajistit, aby zvuk šel tam, kam má jít. A to připojení do HDMI mohlo klidně způsobit, že jde zvuk jakoby do televize, i když tam neni.

Taky některé programy můžou směřovat zvuk jinam, než na výchozí zařízení. Ale to byste asi věděla, kdybyste ho přesměrovala.

Mě přijde, že na tom obrázku máte nastavenou hlasitost na 0%, možná jen nechápu logiku toho hejblátka, u mě vypadá jinak

Nefunguje mi zvuk - i když je zaplý #2
mll
07.02.24 15:54

hodnocení

0x

Zkuste na posledním obrázku "Odstranit potíže".

To HDMI nebude pravé ořechové, protože noťas na posledním obrázku hlásí, že nenašel žádná vstupní zařízení!

111®
hodnocení

0x

jestli není vuková karta ve správci zařízení tak ze stránek výrobce NB stáhnout instalavi zvuku a nainstalovat. Ten soubor si uložit kdyby byl opakovaně potřeba...

hodnocení

0x

Jak to máte v ovládacím panelu zvuku, tady?

Nefunguje mi zvuk - i když je zaplý #4

hodnocení

0x

Nabídnu mou zkušenost. Občas se mi u notebooku přihodí, že přestane jít zvuk, i když nastavení je ok. Projedu notebook antivirem a zvuk začne znovu fungovat...

thetruth

Asi jako když mi nestartuje auto tak pozvu kněze a provedu vymítání. Podobná blbost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]