Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránky na Seznamu se překrývají

Od: astik odpovědí: 17 změna:
Když si v mobilu otevřu Seznam, tak mi se vše začalo zásobovat/překrývat - obsah, diskuze... Viz foto. Nevím co s tím. Když pak na něco kliknu, otevře se daná stránka, hned ji vrátím zpátky a vše je ok. Ale jen na chvilku. Pořád dokola. Je to dost otravné.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paja1234
hodnocení

1x
Mám stejný problém u Xiaomi 11 od poslední aktualizace doporučuji zvětšit text na 125procent mně to pomohlo alespoň. Do další aktualizace

halamus
hodnocení

1x

Redmi Note 11, prohlížeč Ohnivá liška (Firefox), bez problémů.

111®
hodnocení

0x

nemám problém...

tonicdzim
hodnocení

0x
Těžko se to odhaduje, máš screenstho nebo video? v jakém prohlížeči? jsou nějaké požadavky blokované?
Stránky seznamu jsou hodně zasviněné reklamamy a agresivním javascriptem, vypadají pak jako rozsypaná stránka bez stylu když se to neumí řešit

02.02.24 16:48
hodnocení

0x
Gdě foto?
astik
hodnocení

Sorry, nevložilo se to tam. Teď už ano. Díky.
Stránky na Seznamu se překrývají
mimozemstan

Asi kvalitní telefon, jakou verzi Androida máš a kolik máš v paměti?

astik
02.02.24 20:18
hodnocení

Stránky na Seznamu se překrývají #2
mimozemstan
A neodpoví a neodpoví,A neodpoví a neodpoví,nejspíš rozhašený CSS, Promazej cookies, Restartuj telefon, zkus jiný prohlížeč, třeba firefox,
astik
hodnocení

Je to Xiaomi redmi note 12, půl roku starý.
halamus

Já to dělám takto:
když mám problém se zobrazením, napřed zkouším stránku znovunačtení a když ani to nepomůže, tak otevřu stránku v anonymním okně. Pokud se zobrazí správně, tak promažu keš a sušenky, dlouho jsem to nepotřeboval, tak nevím, pod jakou položkou menu to je, ale bylo to hodně intuitivní.

luu7
hodnocení

0x
Mám stejný problém. 3 dny nový tel Redmi note 12s. Ano,zvyk je železná košile a toto mě dost
irituje.
Stránky na Seznamu se překrývají #3
Přejděte na Firefox, tam je to v pořádku.

luu7
Mnohokrát děkuji za radu! Byl to trochu boj, ale zadařilo se a Seznam (zatím) funguje
astik
hodnocení

Mě by zajímalo proč se to vůbec děje. Nikdy předtím jsem s tím problém neměla. A na googlu ve stremu mi nejde zvuk. Nemůže být nějaká chyba v nastavení? V jiném mobilu se to neděje. Taky Xiaomi.

Rádo se stalo, luu7. Nebojte, Firefox má jiná střeva než Chrome.
Astik, stěžují si minimálně uživatelé Samsungu i Xiaomi, chyba nebude na straně uživatelů, ale Googlu.

knick
hodnocení

0x
Hlásím, že po aktualizaci Androidu z 12 na 13, začal dělat telefon Realme to samé. Paměť má volnou cca 2/3. Do aktualizace bylo vše v pořádku. Pokud někdo znáte řešení, dejte sem, prosím, návod. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]