Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPX-obsah souboru

Od: macvac odpovědí: 4 změna:

Zkoušel jsem stáhnout zobrazovače souborů GPX pro W11,ale vždy to po mně chce telefoní číslo. Nechci ho sdělovat někomu koho neznám. Nemáte s tím někdo zkušenost. Popřípadě neznáte nějakou dobrou aplikaci,která tento soubor umí přečíst. Chtěl bych vědět kdy jsem jel jakou rychlostí nebo kdy jsem se zastavil. Dík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
macvac
hodnocení

Jo díky. To je přesně ono. Přeju pěkný den.

ml1
hodnocení

0x

Těch aplikací je spousta, sám jsem přesto dvě naprogramoval, protože mi žádná tak nějak nevyhovovala.

Tím, že léta používám svoji aplikaci, tak to nevysypu z rukávu. Ale určitě je jich dost, které jsou open source nebo aspoň free a žádnou registraci nevyžadují. Myslím, že to byl mercartor, který ukazoval trasu barevně, s barvama podle rychlosti. Ale jak píšu, musel bych se podívat na starý počítač, kde jsem toho spoustu zkoušel, než padlo rozhodnutí naprogramovat si něco svého.

tonicdzim
hodnocení

0x
Tak to je nějaká aplikace s pátý cenový ... o to bych si nepřel ani virtualbox
routeconverter üiuber aplikace na tohle
PS: co když tam zadáš náhodné číslo?
PS: doufám že té aplik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]