Nejste přihlášen/a.
Jak vytvorit efekt razitka(obdelniku) ve wordu?
Nebo je na to nejaky lepsi editor?
Dekuju
Nebo je na to nejaky lepsi editor?
Dekuju
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
berger*
4x
Kdysi jsem měl v compu vyfocené razítko i s podpisem. To celé jsem vkládal do faktur. Program se jmenoval NITRO reader, měl přímo tlačítko "vložit razítko".
axus®
3x
Urcite na to existuji vhodne graficke editory, kde se vytvori superrealisticky vzhled. Pokud se to umi.
Ale 3 minuty v Powerpointu vcetne hledani vhodneho transparentniho efektu je take moznost.

@axus
Diky
Mam powerpoint(prezentace), zkousel jsem dat textove pole. To ale asi nebude ono.
Pres co se k tomu mam dostat? Na co kliknout? Nejak jsem to snazil projet. a najit, ale nemam cas bohuzel
Diky
Mam powerpoint(prezentace), zkousel jsem dat textove pole. To ale asi nebude ono.
Pres co se k tomu mam dostat? Na co kliknout? Nejak jsem to snazil projet. a najit, ale nemam cas bohuzel
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]