Nejste přihlášen/a.
Shrneme to - na domácí použití - filmy, web, video.
Jakýkoliv i oťukaný Elitebook s min. 240GB SSD diskem, 16GB ram, k tomu kabel k monitoru a pěkný monitor externí - min. 27".
Pokud video znamená i DVD, pak k tomu klidně externí DVD vypalovačku.
Celkem - NTB 2500,-, kabel 200,-, DVD přehrávač 500,- a monitor cca. 3500,-.
Monitor s lepším rozlišením - třeba czc.cz/... - já mám podobný prohnutý a půl roku jsem si zvykal - takže prohnuté zrovna nedoporučuji...
Jo a zapomněl jsem na bedýnky - pro lepší poslech k tomu kinu. A nebo se vykašlat na monitor a položit si NTB (třeba s poškozeným monitorem nebo odejmutým monitorem) pod TV a napojit do ní ... takže zvuk v TV bude ok, stejně jako obraz a není třeba monitor...
Notebooky mají primární určení na přepravu a být mobilní.
Ty kvalitnější se liší nejen výkonem, ale hlavně kapacitou baterie a odolným obalem.
Ty levné mohou mít stejný HW, ale brzo jim prasknou panty nebo rohy či budou mít nekvalitní displej.
V dnešní době je to jedno. Je to spotřební věc pro doma. A pochybuji, že si koupíte DELL v cenovkách 50 tisíc.
Všechny nové zvládnou to co píšete s cenovkou nad 15 tisíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.