Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Mám v notebooku stažené fotky z telefonu v samostatné složce na ploše s názvem HEIC Image Viewer. Pokud píšu email a chci fotky z tohoto souboru přeposlat, nedaří se mě to. Prosím rádcové, jak mám postupovat a kde dělám chybu? Děkuji všem za odpovědi !
Tady jsou velcí odborníci, já poradím naprosto pro blbky, neva? Otevřu složku s fotkama, myší přetáhnu fotku na plochu a přejmenuji ji. V mailu zvolím Přidat soubor, otevře se mi plocha a tam kliknu na zvolenou fotku. Když odesílám fotek hodně, otevřu Leteckou poštu cz. a po jedné tam fotky přetáhám myš
obr. k tomu co je zde napsáno:
A jak se projevuje, že se to nedaří? V jakém e-mailové klientu? Fotky jsou opravdu na pevném disku? jiné soubory jdou vložit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.