Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,
od firmy www.mine-profit.eu jsem koupil stroj na těžbu kryptoměn za statisíce korun. Bylo mi sděleno, že bude vydělávat desítky tisíc korun měsíčně.
Chtěl bych, aby recenze na mine-profit.eu upozornila i ostatní.
Našel jsem na ně negativní recenze na facebooku facebook.com/...
Realita je taková, že stroj nevydělá ani na cenu elektřiny.
Skončil jsem zadlužený, stroj na sebe nevydělá.
Máte nějakou radu jak mi pomoc?
Dobrý den,
dovolte nám se vyjádřit.
My určitě žádná podvodná společnost nejsme. VŽDY se všemi klienty komunikujeme i po prodeji stroje. Proto mě tato recenze překvapuje, protože se nám žádný nespokojený klient neozval. Pokud tedy máte nějaký problém s výtěžností, neváhejte nás kontaktovat a můžeme se na to podívat. Takhle je to trochu "nefér boj". Nevíme o koho se jedná, nemůžeme na to tedy adekvátně reagovat.
Vždy se však snažíme být naprosto transparentní. Nic neskrýváme. Neradi spekulujeme, proto klientům ukazujeme při prodeji aktuální výtěžnosti na nezávislých kalkulačkách. Vždy na rovinu. Samozřejmě výtěžnost stroje má své vzestupy a pády. I to si ale před prodejem vždy říkáme.
Proto nás mrzí tento typ recenze. Kterýkoliv klient má možnost za námi kdykoliv zajít, nebo zavolat a jakoukoliv situaci řešit. Vzhledem k tomu, že se nám nikdo s ničím podobným neozval, zdá se mi to trochu jako klamavá recenze a konkurenční boj.
Případně prosíme o kontaktování, ať se na to můžeme podívat.
Za čím si stojím je to, že vše děláme naprosto transparentně a to jak během prodeje, tak i po něm. Od klientů se neotáčíme zády a co je nejdůležitější: u nás vše prodejem nekončí, ale začíná. Proto prosím vezměte na vědomí, že vyšší ceny strojů jsou opodstatněné. Od nás klienti mají totiž doživotní službu péče o stroj, kdy mají vše all inclusive. A to od místa v datacentru s optimalizovanýma podmínkama a levnou cenou energie, až po nepřetržitý monitoring těžby, neustálou údržbu a efektizaci celé těžby. Je snadné si to normálně matematicky spočítat, že naše marže se klientovi velmi dobře vyplatí.
To vše nemáme problém otevřeně probrat a obhájit s kýmoliv. Není proto potřeba házet špínu za našimi zády. Rádi se na to podíváme, pokud jste skutečně naším klientem.
Samozřejmě každá investice s sebou nese svá rizika. 95% našich klientů ale těží výrazně do plusu. Proto se nám to zdá zvláštní a rádi vše probereme a prokážeme.
S pozdravem,
tým Mine-profit.
Dobrý den,
děkujeme za skvělý dotaz. Takhle to v podnikání ale přeci nefunguje.
Nechápejte nás zle. Máme i firemní stroje a většina našeho týmu má i své stroje pro osobní použití.
Jsou to ale dvě oddělené nádoby a dva různé byznysy. Není důvod nedělat oba, protože nemáme všechny peníze na světě, čili prodej a komplexní péči o stroje i zprostředkováváme.
Pokud by podle této logiky postupovali všichni, neměli bychom tu dodavatele stavebního materiálu, protože každý by přeci mohl být developer a "proč si to nepostavíte sami"? Nikdo by neprodával vybavení do restaurace, protože přeci je výhodné restauraci provozovat, nikdo by neprodával těžební techniku na jakékoliv komodity, protože proč si to netěžit na vlastní pěst? Stejně tak v zemědělství, průmyslu, atd.
My těžíme, ale k tomu ještě prodáváme "krumpáče".
ano muzes si za to sam a smiř se
Tady se poradit moc asi nedá. Pokud máte nějaký smlouvý tak maximálně najít něco tam. Ale můžu se zeptat jaký přesně stroj jste od nich koupil a zakolik? Protože z jejich stránek uchcávám. Na stránkách nejlevnější stroj za 250tisíc a má poloviční výkon než třeba pcpraha.cz/... a rozdíl ceny je taky dost velký..
Co vás k tomu vedlo zadlužit se kvůli tomuhle? Když tomu nerozumíte?
Pokud mate nejake dokumenty, kde vam slibovali, ze to bude vydelavat, tak nahlasit na policii jako podvod. Pokud ne, tak je to horsi. Podle parametru, co pisi u pristroju, si totiz ty stroje opravdu nedokazi ani na elektrinu vydelat a hlavne jsou predrazene, bezne se mnohem vykonejsi prodavaji levneji. Takze z popisu na strance je (tomu, kdo o tom aspon neco vi) jasne, ze ty stroje jsou k nicemu.
Tak u nekterych produktu pisi na strance kolik se jimi da vydelat. Treba mine-profit.eu/... pry ma hashrate 9.400.000 MHs a vydela 75.000 Kc mesicne, coz je nesmysl. Tento hashrate vydela necely dolar za den, pokud by byla elektrina zadarno.
Vaše odpovede sú absurdné. Chcete povedať, že to čo píšu ľudia na facebooku je kampaň proti vám?
Ťažím kryptomeny už nejaký piatok a jednoduchou kalkuláciou sa dá dopočítať, že u vás nikto nikdy nezarobí. Pripomína mi to vyjadrovanie predajcov masážnych kresiel.
Dobrý den,
budu rád, když vyvrátíte některou část z toho, co tu říkáme. Za vším, co si děláme si stojíme. Samozřejmě jsou klienti, kteří mají dobré, i špatné zkušenosti. Jsou věci, které jako firma prodávající krypto stroje nemůžeme ovlivnit. Naštěstí klienti s dobrými zkušenostmi převládají.
Jsem rád, že zmiňujete kalkulačky. Neexistuje u nás ani jeden jediný klient, kterému by nebyly před koupí ukázány kalkulačky na stránce minerstat.com! Čili my nic neskrýváme.
Ano - můžete naši službu srovnávat s ako-tazit. Je to ale nesrovnatelné. Je to jako pronajmou si kanceláře, nebo pronajmout si servisované kanceláře. Úplně jiný model.
Rozdíl je v tom, že u nás to s prodejem stroje nekončí, ale naopak začíná. Netvrdím, že u jiných firem se nedá sehant nějaký housing, ale stále je to jen a jen vaše odpovědnost si na stroj, těžbu, aktualizace a optimalizace dohlížet. Mnoho lidí na to nemá know-how, čas, ani chuť. Chápu, že pro Vás naše služba není, protože už máte svoji zkušenost a evidentně jste schopný i ochotný investovat čas a těžit efektivně. Takových jako vy je ale menšina.
Důležité ale je, že určitě neprodáváme zajíce v pytli. Vše říkáme na rovinu a dopředu a klient vždy jde do obchodu za předem jasných podmínek. Cenu krypta a difficulty samozřejmě ovlivnit nedokážeme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.