Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu video

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Dívala jsem se na zajímavé video, dala pokyn stáhnout a napsalo mi to uloženo o vašeho playlistu, co to je a kde ho v tabletu najdu, dik
doplněno 25.01.24 18:43: A teď zkouším nahrát video tady v pokoji jen na zkoušku, vteřiny běží,ale v galerii se to nevložil, fotky se ukládají, to je čím, diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi je v playlistu na youtube v google účtu. Nikoliv jako soubor v tabletu.

Záleží, na kterém webu jsi se dívala.

doplněno 25.01.24 18:54:

Ten popis je hrozně obecný. Netuším.

Pro začátek. Máš android nebo ios?

Používáš jako úložiště sdhc kartu nebo interní paměť?

Tablet je jaký model a výrobce?

hodnocení

Obojí jak se co hodí
Tab Samsung A7 SM 500
To video co si natocim sama už mi jde, neměla jsem povoleny přístup, tak teď ještě to uložení těch stažených, dik
Stáhla jsem to z YouTube, tam bych musela mít účet nebo ne?

Ano, na youtube by musel být účet, ale pokud používáš android a stahuješ aplikace, tak ten účet na google už máš. Včetně gmailu a youtube účtu.

ivan*
hodnocení

0x

Zdravím vidím to jako Gumídek. Jaké video a kde? Jsou různé cesty jak stahovat videa.

hodnocení

Ted mě víc zajímá toto, v mobilu u natocim úplně normálně video a uloží ihned se do galerie a v tabletu mi to nejde, vidím jak nabihaji vteřiny ukoncim, ale v galerii neni

já rád používám file manager a fotky si pak najdu ve složce DCIM. Snadno se mi s tím pak pracuje, když to chci uložit na kartu či na flešku, atd... Jsem tak zvyknutý z PCčka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]