Dívala jsem se na zajímavé video, dala pokyn stáhnout a napsalo mi to uloženo o vašeho playlistu, co to je a kde ho v tabletu najdu, dik doplněno 25.01.24 18:43: A teď zkouším nahrát video tady v pokoji jen na zkoušku, vteřiny běží,ale v galerii se to nevložil, fotky se ukládají, to je čím, diky
Obojí jak se co hodí Tab Samsung A7 SM 500 To video co si natocim sama už mi jde, neměla jsem povoleny přístup, tak teď ještě to uložení těch stažených, dik Stáhla jsem to z YouTube, tam bych musela mít účet nebo ne?
Ted mě víc zajímá toto, v mobilu u natocim úplně normálně video a uloží ihned se do galerie a v tabletu mi to nejde, vidím jak nabihaji vteřiny ukoncim, ale v galerii neni
já rád používám file manager a fotky si pak najdu ve složce DCIM. Snadno se mi s tím pak pracuje, když to chci uložit na kartu či na flešku, atd... Jsem tak zvyknutý z PCčka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.