Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace, Powerpoint

Od: anonymmm odpovědí: 3 změna:

Pracuji na powerpoint prezentaci do školy, nikdy jsem neměla problémy, ale když jsem ji dnes stáhla do pc a poslala učiteli, tak se po otevření úplně změnila barva pozadí, kazí to celý dojem prezentace a navíc text není skoro čitelný... Nevím co s tím na svém účtu ji vidím úplně normálně

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nepoužila jste nějakou šablonu, kterou jse musela stahovat? Je možné, že ve škole ji nemají nahranou a současně adminem zablokované stahování.

poiuztre
hodnocení

1x

Doporučuji uložit jako kromě PPTX i kopii ve formátě PDF

ml1
hodnocení

0x

Tyhle problémy se snad už nevyskytujou, ale pojistka bývala prezentaci exportovat do PDF nebo obrázků slajdů (jpg, png). Případná videa pak extra (s videi a zvuky bývávaly dost problémy). Ale za posledních mnoho let jsem problémy nezažil.

Dost dělá nastavení stránky a tiskárny. Ale měl jsem pocit, že i s rozdílem mezi 4:3, 5:4 a 16:9 se powerpoint vyrovná.

Taky by se dal zkusit jiný formát, místo pptx použít staré ppt a doufat, že to bude lepší. Tohle bohužel nemá jiné řešení, než zkoušet, co zabere.

Ještě je tu jedna možnost, a to promítat ze svého (kde to funguje přesně tak, jak to bylo navržené). Osobně to dělám nejradši, ale poslední roky už opravdu problémy nebývají.

S prezentacema tolik nepracuju, ale ohledně dokumentů wordu s oblibou říkám, že obvykle dopadne líp import do LO writeru než do wordu na jiném počítači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]