Nejste přihlášen/a.
Zdravím, byl jsem zvyklý, že když dám v google ve vyhledávacím řádku něco najít, tak v řádku pod ním se následně zobrazila FIXNÍ nabídka filtrace výsledků "Vše Obrázky Produkty Mapy.." Bohužel se zase někdo nudil a nabídka je nyní dynamická, tedy nejde už automaticky kliknout na oblíbený výběr, protože pozice tlačítek se měmí podle toho, jak Google uzná za vhodné.
Je to až tak dynamické, že když jsem poprvé napsal "televize", tak dole byla hromada tlačítek, včetně "Sony Panasonic..", ale od té doby už ne, takže na obrázku tento výsledek není.
Připadá vám to chytré? Mě to tedy akorát rozčiluje.
Dá se to někde vypnout?
Google už dávno nepoužívám, důvodů k tomu mám víc, relevance výsledků je mezi nima, ale neni to jediný důvod.
K kachnou jsem spokojený, najdu většinou to, co potřeuju na první stránce a nemusím se prodírat různě zohýbanými výsledky (google mělo smysl číst tak od druhé, třetí stránky výsledků).
Na druhou stranu, pokud nějakou koko* zavede jedna stránka, další ji časem následují, takže mě to moc klidným nenechává.
Cheche.. :D Připoměl jste mi jeden markeťácký vtip:
"Víš, jak nejlépe schováš mrtvolu?"
"Ne, jak?"
"Na druhou stránku Google. Tam se nikdy nikdo nekouká..."
:D :D A ono to tak je. Každý markeťák se snaží být ve vyhledávání co nejvýše a ideálně na 1. stránce. Dál už většina lidí nekliká a ať je obsah jakkoliv dobrý, skoro nikdo se k němu nedostane. Vy budete výjimka, když hledáte až na 2., 3. či dalších stránkách. Nevídané...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.