Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu viz předmět otázky.Syn my na FB poslal fotky a tak sem si je stáhnul na mistni disk D.Prosím jak mám postupovat aby sem fotky dostali do mobilu.Nevím jestli mám udát název mobilu.Pokud je to možné prosím odpovědět po lopatě.Sem laik.Mám dat.kábel..
Jestli máte chytrý mobil,tak si v něm spusťte fejsbůk a jeho fotky z příspěvku si uložíte do galerie mobilu.
Já to většinou na jedné straně nakopíruju na SD kartu, tu přenesu a na druhé to překopíruju z ní dovnitř.
Pokud se tam dá ta SD karta rozumně zastrčit/vyndat, tak je to jednoduchý postup, který se mi už mnohokrát osvědčil.
(dat.kabel nemám, a i když to třeba není dost cool a elegantní, tak mi to takhle funguje)
Ano je třeba vědět jaký je mobil, případně pro něj pohledat aplikaci pro přesun fotek. Také jde o to kolik jich je..
Ke každému telefonu bývá datový kabel, musíte mít přece nabiječku. Když ne, seženete v každém elektru, prodavač kdyžtak poradí. Telefon pak připojíte normálně do USB jako externí HDD a na telefonu vám nejspíše ještě vyskočí okno, kde zvolíte, že chcete přenos dat. A je to, zabere to 10 vteřin. Když telefon odpojuji, tak mi nepomáhá odebrat zařízení ve windows, ale musím znovu na telefonu v té samé nabídce dát možnost "pouze nabíjení". Tím se ukončí spojení s PC, co se přenosu dat týče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.