Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odeslat z PC fotky do mobilu

Od: begi25® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,prosím o radu viz předmět otázky.Syn my na FB poslal fotky a tak sem si je stáhnul na mistni disk D.Prosím jak mám postupovat aby sem fotky dostali do mobilu.Nevím jestli mám udát název mobilu.Pokud je to možné prosím odpovědět po lopatě.Sem laik.Mám dat.kábel.*nevi*.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

4x

Jestli máte chytrý mobil,tak si v něm spusťte fejsbůk a jeho fotky z příspěvku si uložíte do galerie mobilu.

111®

lepší odpověď

boha jeho a proč je znovu tahat přes globální internet, když už je má u sebe v počítači v jedné lokalitě - stačí lokálním přenosem

kdosi
hodnocení

2x

Já to většinou na jedné straně nakopíruju na SD kartu, tu přenesu a na druhé to překopíruju z ní dovnitř.

Pokud se tam dá ta SD karta rozumně zastrčit/vyndat, tak je to jednoduchý postup, který se mi už mnohokrát osvědčil.

(dat.kabel nemám, a i když to třeba není dost cool a elegantní, tak mi to takhle funguje)

hodnocení

2x

Snadné propojení PC a mobilu pomocí aplikace My Phone Explorer, ktero nainstalujete do PC i mobilu. Funguje i přes WiFi.

hodnocení

1x

Spojíte PC s mobilem. Na něm povolíte přenos souborů. Na PC se mobil objeví jako další disk. Fotky zkopírujete do složky DCIM, podsložky Camera nebo Pictures podle toho, co používáte k prohlížení fotek.

111®
hodnocení

0x

Ano je třeba vědět jaký je mobil, případně pro něj pohledat aplikaci pro přesun fotek. Také jde o to kolik jich je..

tj
hodnocení

0x

Ke každému telefonu bývá datový kabel, musíte mít přece nabiječku. Když ne, seženete v každém elektru, prodavač kdyžtak poradí. Telefon pak připojíte normálně do USB jako externí HDD a na telefonu vám nejspíše ještě vyskočí okno, kde zvolíte, že chcete přenos dat. A je to, zabere to 10 vteřin. Když telefon odpojuji, tak mi nepomáhá odebrat zařízení ve windows, ale musím znovu na telefonu v té samé nabídce dát možnost "pouze nabíjení". Tím se ukončí spojení s PC, co se přenosu dat týče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]