Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo

Od: kleopatra odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

poprosím o radu,notebook asus T100TAF a zapomenuté heslo.Lze prosím tohle nějak vyřešit,nebo se s tím nedá nic dělat?

Moc děkuji za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Na přihlašovací obrazovce zadejte název svého účtu Microsoft, pokud už není zobrazený. Pokud máte na počítači více účtů, zvolte ten, který chcete resetovat. Vyberte Odkaz Zapomněl(a) jsem heslo pod textovým polem s heslem. Postupujte podle pokynů k resetování hesla.

ktery
hodnocení

0x

Heslo čeho? V jaké fázi se zobrazí? to heslo si zadával kde?

kleopatra
hodnocení

Zdravím,

zapne se notebook,naskočí na obrazovce tapeta,bez jakýchkoliv ikon,foteěka majitele účtu a pokyn zadejte heslo.

Předpokládám,že heslo pro vstup do pc.Notebook není můj,tak se omlouvám z a možná nepřesný popis.

Děkuji.

aa*

Tak ho vrať majiteli. On určitě heslo zná :)

kleopatra
hodnocení

Majitel mi ho dal za účelem zprovoznění a já zjistil,že to je na mne příliš.Kdyby to heslo znala,tak není co řešit.Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]