Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Némám přístup na Facebook marketplace

Od: facebook odpovědí: 22 změna:

Dobrý večer, už třetí den nemám přístup na Facebook marketplace. Ještě v úterý ráno mi marketplace normálně fungoval, když jsem ho ale otevřel odpoledne, tak na mě vyskočila následující hláška: "marketplace pro vás není dostupný" a pod tím: "Tato zpráva se vám nejspíše zobrazila, protože jste na Facebooku treprve krátce, protože marketplace ještě ve vaší zemi není k dispozici, nebo jestliže váš účet nesplňuje naše podmínky pro způsobilost". Facebook mám od roku 2011, takže na něm krátce opravdu nejsem, podvodník také nejsem a žádné jejich podmínky jsem neporušil. Aplikaci jsem už zkoušel přeinstalovat, to ale nepomohlo, nahlášení tohoto problému Facebooku také nepomohlo. Proto se ptám, jestli někdo neví, čím by to mohlo být způsobeno? Žádné varování od Facebooku do e-mailu ani jako SMS nepřišlo. Zatím jsem si založil nový účet, to ale není řešení...

Némám přístup na Facebook marketplace

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrkubat
hodnocení

0x

Mám naprosto stejný problém. Přitom ještě dnes odpoledne jsem na Marketplacu byl. Napsal jsem na podporu, ale jestli to pomůže, nevím. Neznám důvod, proč bych měl být blokován.

jj tez to mam a docela me to sere marketplace. at napisi kam chci dicky bez odpovedi od te dobi co sou tu imigranti vse takle blbne jaka kdybi to nekdo hack a stale vice podvodu. pokud se vam to nak podari rozbehnou budu rad za kazdou radu dekuji.

sa
hodnocení

0x

Taky tak.. od dnešního rána nemám přístup.
Nejdřív mi byly zamítnuté ocelové náučnice (bezdůvodně.. co je na nových ocelových náušnicích špatně žejo..), chtěla jsem požádat o kontrolu, ale vyskakovala chyba. O kontrolu nešlo požádat přes měsíc, ale chodili mi upozornění "hrozí vám, že přijdete o přístup na marketplace" no a dnes ráno bez přístupu, ale mohla jsem zpětně požádat o kontolu a inzerát byl facebookem zveřejněný.. nechápu.

joseffs
hodnocení

0x
Také od dnešního rána odpřen přístup. Úplně bezdůvodně, žádné upozornění nic. Doufám že to je nějaká chyba.

facebook
hodnocení

Koukám, že v posledních dnech se to stává více lidem, tak doufám, že je to jen nějaká chyba...

hodnocení

0x
Mně fcbk do m-u jeste nepustil, a jsem na něm od doby, co nahradil myspace - minimálně. Vůbec mně to netrápí, je hromada alternativ - i u nás. Jejich kseft :)

lenka*
hodnocení

0x

Také se mi minulý týden stalo, nemohu se dostat na marketplace ani do svých oblíbených skupin. Žádné varování, jen zpráva, že mi byl odepřen přístup na marketplace. Nenašla jsem žádnou možnost odvolání, podle FB nic neporušuji (ješte mi děkují, že pomáhám udržovat FB čistý). Zatím mám nový profil, ale to není řešení. Přišel někdo na to, jak se odvolat?

verbal
hodnocení

0x

A zkusili jste třeba aplikaci Facebook v mobilním telefonu? Tam mi to nyní jde, co jsem letmo zkusil, zrovna včera jsem něco nakoupil

lenka*

Ano, odinstalovala jsem fb z mobilu, odhlasila se z notebooku, znovu otevřela internetové okno i nainstalovala fcb, ale nic :( Po jaké době se vám vrátil přístup? Děkuji

laskyboy
hodnocení

0x

Mám naprosto stejný problém, už několik dní. A na FB nikdo nereaguje.

ahoj123
hodnocení

0x

Stejný problém. Kdyby nešel jen samotný marketplace, ale nejdou tím pádem zobrazit ani některé skupiny, to mě štve víc.

lenka*
hodnocení

0x
Mně se přes počítač podařilo dostat do nastavení. Žádný požadavek na kontrolu není registrovaný, i když jsem zadávala snad 50x a slibovali, že se mi do 7 dní ozvou. Taktéž mi to píše, že mi děkuji, že neporušují žádná pravidla. Už to je 14 dní a nic. Založila jsem nový účet, abych se dostala do skupin, ale kdy mi zpřístupní marketplace nevím.

nikoleta
hodnocení

0x
Dobry den, muzu se zeptat, jestli se vam nekomu tedy po nejake dobe ten marketplace odblokoval, nebo se vam podarilo nejak s nekym spojit ci se dockat nejake odpovedi? Mam stejny problem, ale nejak nikdo nereaguje a nejde se odvolat, nemam zadne poruseni takze nemam ani na co se odvolat. Dekuji za odpoved

laskyboy
hodnocení

0x

Tak cca po měsící se vše zase rozběhlo. Nic jsem pro to nudělal, žádná zpráva z podpory. Prostě to jednoho dne zase začalo fungovat. Takže jedina rada je, čekat a čekat.

aja
Fb pořat odvolat pak to zamítnou pořat dokola
Némám přístup na Facebook marketplace #2
Némám přístup na Facebook marketplace #3

danfiki
hodnocení

0x

Taky mam zablokovano už od ledna, nevím proč. 100x jsem psal na podporu a žádná reakce.

annonym12
hodnocení

0x

Taky zablokováno.Už někdo přišel na to jak to odblokovat?

kiki
hodnocení

0x

Zdravím, bohužel mám stejný problém. Před 3 týdnama blok a to jsem vložila pouze kopačky a na inzerátu nebylo nic špatně (přidávám už nějakou dobu, tak vím, jaká jsou pravidla). Psala jsem i na podporu FB, ale bohužel se stále nic neděje...

tomasfox
hodnocení

0x

Mám stejný problém, psal jsem i na podporu a nic. Co ostatní, už se to někomu podařilo vyřešit?

Némám přístup na Facebook marketplace #4

jooky
hodnocení

0x
Stale zablokovano uz od Prosince. Asi 20x jsem psal na podporu a nic♂♂
mar*
Dobrý den,
hlásím se do party. Už od ledna se tam nemohu dostat a nikdo na nic nereaguje.
tomasfox

Mě taky stále nikdo ani nezareagoval a psal jsem jim snad dvacet zpráv,,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]