Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, už třetí den nemám přístup na Facebook marketplace. Ještě v úterý ráno mi marketplace normálně fungoval, když jsem ho ale otevřel odpoledne, tak na mě vyskočila následující hláška: "marketplace pro vás není dostupný" a pod tím: "Tato zpráva se vám nejspíše zobrazila, protože jste na Facebooku treprve krátce, protože marketplace ještě ve vaší zemi není k dispozici, nebo jestliže váš účet nesplňuje naše podmínky pro způsobilost". Facebook mám od roku 2011, takže na něm krátce opravdu nejsem, podvodník také nejsem a žádné jejich podmínky jsem neporušil. Aplikaci jsem už zkoušel přeinstalovat, to ale nepomohlo, nahlášení tohoto problému Facebooku také nepomohlo. Proto se ptám, jestli někdo neví, čím by to mohlo být způsobeno? Žádné varování od Facebooku do e-mailu ani jako SMS nepřišlo. Zatím jsem si založil nový účet, to ale není řešení...
Mám naprosto stejný problém. Přitom ještě dnes odpoledne jsem na Marketplacu byl. Napsal jsem na podporu, ale jestli to pomůže, nevím. Neznám důvod, proč bych měl být blokován.
jj tez to mam a docela me to sere marketplace. at napisi kam chci dicky bez odpovedi od te dobi co sou tu imigranti vse takle blbne jaka kdybi to nekdo hack a stale vice podvodu. pokud se vam to nak podari rozbehnou budu rad za kazdou radu dekuji.
Taky tak.. od dnešního rána nemám přístup.
Nejdřív mi byly zamítnuté ocelové náučnice (bezdůvodně.. co je na nových ocelových náušnicích špatně žejo..), chtěla jsem požádat o kontrolu, ale vyskakovala chyba. O kontrolu nešlo požádat přes měsíc, ale chodili mi upozornění "hrozí vám, že přijdete o přístup na marketplace" no a dnes ráno bez přístupu, ale mohla jsem zpětně požádat o kontolu a inzerát byl facebookem zveřejněný.. nechápu.
Také se mi minulý týden stalo, nemohu se dostat na marketplace ani do svých oblíbených skupin. Žádné varování, jen zpráva, že mi byl odepřen přístup na marketplace. Nenašla jsem žádnou možnost odvolání, podle FB nic neporušuji (ješte mi děkují, že pomáhám udržovat FB čistý). Zatím mám nový profil, ale to není řešení. Přišel někdo na to, jak se odvolat?
A zkusili jste třeba aplikaci Facebook v mobilním telefonu? Tam mi to nyní jde, co jsem letmo zkusil, zrovna včera jsem něco nakoupil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.