Nejste přihlášen/a.
Prosím, poradíte mi, jak stáhnout fotky z telefonu Samsung A 41 do notebooku? Jsem naprostý laik a tak prosím o velmi podrobný návod, abych se mě to povedlo . Notebook je značky Acer Aspire. Děkuji všem.
Kupte si USB kabel, typ USB-C -> USB-A, ale musí být plnohodnotný, ne jen napájecí. Přes něj si to připojíte a mobil se Vám objeví jako připojené zažízení.
Pokud máte google účet jakože na Android telefonu by měl být, tak pod tím samým účtem se přihlásit v ntb a možnostech kliknout na fotky a stáhnout...to je jedna varianta...druhá je...správný kabel, kterým se mobil spojí s ntb...pozná se to tak, že se vyskočí na ntb okno "přenos souborů" a poté přetáhnout myší z okna třeba plochu..
Dá se také, s fleškou, zajít do servisu mobilu a nechat si odborně fotky stáhnout na flešku. A na počítači vytřídit, uložit do složek a složky popsat. A všechny ty složky pak natáhnout do jedné do ALBUMu. A na plochu s ní. Úžasný přehed pro plantu, jakou jsem já. Jen má zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.