Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení přihlašování do PC - jde to?

Od: kajda® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám dotaz na zrušení přihlašování do PC. Tchyně nám dala počítač, poměrně nový, ale při zapnutí to vyžaduje heslo - což je její číslo mobilu. Nemám s tím problém, ale dalo by se to nějak zrušit, aby se tam nemuselo přihlašovat? Pc je doma, nikam se nenosí a když si na něm chce malá dcerka něco pustit tak jí to musím zadat já. Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.

hodnocení

0x

jaký windows tam je?

hodnocení

Tak asi bude větší problém, vypadá to, že dcerka zadávala hesla sama a nějak se jí to seklo, neřekla to a ted se nemůžu vůbec dostat dovnitř. Mám tam tabulku na zadávání hesla ale vůbec to nereaguje...

hodnocení

A už se zadařilo, nefungoval touchpad, musela jsem dát myš.

hodnocení

Tak příkaz jsem zadala, heslo taky a ted pc restartuju, zda se to povedlo.

hodnocení

Tak po restartu to chtělo opět heslo...

Přitom jsem odklikla aby se přihlášení uživatelé nemuseli přihlašovat heslem, heslo jsem zadala, pak OK a stejně nic. Tak asi ještě jednou

hodnocení

je tam W10

hodnocení

povedlo se, moc děkuju!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]