Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vydělávat na youtubu v 16 letech

Od: kuba1 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Mám youtube kanál, je mi 16let a chci se zeptat jestli mohu nějak na youtubu vydělávat? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

To je jednoduché - točit tak zajímavá videa, aby to nalákalo pár set tisíc sleďů (radši více, než mega) a potom se domluvit třeba s Coca - colou, kolik budou platit za to, že v každém videjku budete pít a chválit jejich produkt. Kolik stovek tisíc máte na vybavení?

kuba1
hodnocení

Žádný, jsem začínající youtuber

V 16 letech je ještě problém v tom, že s ním you tube neuzavře smlouvu, to až v 18.

mate59

Tak to máš blbé,Kubíku.Začátky jsou vždy moc těžké a i dobrých jutuberů je jak naseto.

hodnocení

3x

V 16 letech je ještě problém v tom, že s tebou youtube neuzavře smlouvu, to až v 18.

Krok 1. Vymysli si, co zajímavého tam budeš dělat - fakt ti neporadím, protože to co by mě napadlo je už dost zabrané a je tam velká konkurence.

Krok 2. Uč jak pracovat s videem - natáčet, stříhat, zaznamenávat provoz na počítači atd.

Krok 3. Najdi si na google "Youtube pomoc pro autory" a tam vykoukej videa, kde se to rozebírá podrobně.

Tohle ti 2 roky zabere. Smlouvu na nějakou monetizaci s tebou youtube stejně uzavře nejdřív tehdy, až budeš mít nevim kolik odběratelů.

Konkurence je velká a drtivá většina youtuberů chodí do práce, jen hrst se jich uživí jen tvorbou. Ale klidně to zkus.

hodnocení

0x
V 16 nedostaneš smlouvu, ale čas do plnoletosti můžeš využít zdokonalováním se a získáváním zkušeností a sledujících. To by tě stejně neminulo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]