Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazat soubory?

Od: xstanax® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nedávno jsem měl dotaz, že se mi v objevuje v C: AAA a nejde smazat. Kdysi jsem pracoval pro výzkum Median a pak spolupráci zrušil. Mohlo by se AAA objevovat, že by mi bez mého vědomí opět Median tento soubor zprovoznil? Našel jsem tyto skryté soubory. Můžu je vymazat, aniž bych něco pokazil?

Smazat soubory?
Smazat soubory? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laethecoder
hodnocení

2x
Ano, pokud tam už nepracujete tak je smažte. *klik*

hodnocení

2x

Program neznám, tak neodpovím konkrétně. Obecně se mi osvědčilo všechno odinstalovávat pomocí Revo Uninstalleru. Je také možné program nainstalovat znova. Revo si pak najde všechno, co po něm kde zbylo, takže není nutné zbytky vyďobávat ručně.

16.01.24 17:58
hodnocení

Děkuji.

hodnocení

Už je vše v pořádku, soubory jsem vymazal, počítač jede bez problémů.

1111
hodnocení

0x
Může mi někdo vysvětlit co má Microsoft Office společného s firmou Median?!

hodnocení

Median je průzkumný objekt, nainstaloval jsem si ho tam sám podle jejich pokynů. Měl jsem ho i v mobilu. Průzkum se týkal toho, jak často lidi sledují média, rádia, televizi. Bylo to placené. Už je to rok, co jsem tento průzkum zrušil, ale nesmazal v počítači. Asi před měsícem mi toto obnovili bez mého vědomí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]