Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit Pc

Od: polop odpovědí: 18 změna:

Dobry den

Pri zapnuti pc se na vterinu protoci vetraky v celem pc a potom uz nic...deska nova...vyskouseny 2 zdroje.pri vytahnuti a odpojeni vsech komponentu/grafika ,pameti/disky/ situace porad stejna...co stim nevite nahodou?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vadná deska nebo někde něco není zapojené, nebo špatně. Je zdroj kompatibilní s deskou? Jo a model desky a zdrojů prosím.

polop
hodnocení

deska Asrock-H310CM-Dvs

zdroj EVOLVEO-Pluse 450ATX

15.01.24 19:42

Procesor?

polop
hodnocení

netusim nejaka I5-asi

zitra to skusim zapojit na svuj komp at zjistim bednu a zdroj...

Deska podporuje jen 8 a 9 generaci procesoru. proto se ptám na něho.

polop
hodnocení

Procesor i5-6402

sr2nj 2,8

Opravdu I5-6402? A deska Asrock H310CM-DVS?

Tak to pak nemůže fungovat, ani kdybys včechno zapojil správně. Deska procesor nepodporuje.

asrock.com/...

polop
hodnocení

Ano ted uz to vim taky ,nehlede na to ze je asi i procesor vadny na stare desce byly pozohybane piny v socetu takze kopeun novy procesor...DEKUJI ZA UPOZORNENI A RADY...na tohle jsem se nedival...zas jsem o neco chytrejsi Diky

hodnocení

0x

Deska nová, tak reklamovat.

mathew
hodnocení

0x
Odnést to někomu, kdo ví co s tím. Možností je totiž hodně počínaje tím, že to neumíte zapojit a konče tím, že je nová deska vadná.
polop
hodnocení

rozumim tomu-sestavil jsem asi 100 pocitacu -jen nechci zbytecne kupovat dalsi komponenty ...jako napr bednu...atd..jen jsem chtel vedet

aa*
Tak mít takovou praxi ze 100 počítači a neporadít si se základní diagnostikou.
Něco mi tu nesedí.
Poradím ti servis.
polop
hodnocení

sedi naprosto vse...mozna neco prehlizim atd...a vsechny komponenty nejsou nove...takze se snazim zjistit cim asi at nekupuji zbytecne neco

@polop: "rozumim tomu-sestavil jsem asi 100 pocitacu."

V tom případě všechno z bedny ven, sestavit na stole minimální konfiguraci, důkladně zkontrolovat zapojení podle manuálu k základní desce a otestovat. Když to bude fungovat, přidávej další komponenty - po jednom a vždy po přidání vyzkoušet.Pokud ani takhle nenajdeš chybu, zkontroluj důkladně umístění distančních sloupků ve skříni, jestli některý není tam, kde by být neměl a něco nezkratuje.

hodnocení

0x
Vytahal jste vše, včetně RAM? Máte připojený pípák, aby MBD mohla pípnout, co se jí nelíbí?
polop
hodnocení

ano vytahnuto vse pipak nevim kde pripojit

Sestavíš sto kompů a nevíš základní věci? Něco v tom plave.

polop
hodnocení

Nikdo neni dokonaly...a zatim jsem nepotreboval pipak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]