Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat část textu v přeposílaném e-mailu

Od: ttttttt33 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,při přeposílání mejlu potřebuji smazat část zprávy,ale nějak se mi to nedaří

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zmáčknout levé tlačítko na myši, držet, označit text, pustit, zmáčknout del nebo backspace

ttttttt33
hodnocení

no *fn* jenže to mi právě nejde

Sice nevím, proč by to jít nemělo, ale zkopíruj obsah požadovaného mailu, vytvoř nový a vlož kopírovaný text. Ten následně můžeš upravovat.

ttttttt33
hodnocení

tak jsem to zkopíroval,jen nevím v jakém programu to otevřít?mám open office,ale v čem to předělat?díky

V žádném, prostě vytvoř navý mail a tam to zkopírované vlož.

ttttttt33
hodnocení

Dékuji,hotovo*palec*

jabraka*
hodnocení

1x

Pokud používáš Outlok express,musí editace fungovat tak,jako u ostatních editorů.Akorát nejde odstranit celý text naráz,označením části a backspace vymazat.Když naznačím kurzorem místo,a zmačknu BS,jede kurzor zpět a maže text.Ale jak radí kolega,je to jednoduché.ale zase musíš přepisovat adresu .

JABRAKA

doplněno 13.04.09 18:12:

Ale ještě jsem zapoměl,to vše až po tlačítku odpovědět,v novém okně,kde se minulá zpráva zobrazí.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]