Nejste přihlášen/a.
Nějak pořád ty otázky nechápu - pokud prodávám, potenciální zájemci (ať ti co přihodili, nebo jen ti co sechystají) můžou psát dotazy přes Aukro, žádný mail netřeba. Teprve pokud někdo přihodí nebo klikne na "Kup Teď", obchod se následně uzavře a obě strany na sebe dostanou adresu, telefon, email, aby mohli obchod ukončit.
Takže pokud někdo chce na tebe email ještě před uzavřením obchodu, je to buď nějaký vykuk, který si myslí, že mimo Aukro mu to dáte třeba levněji, nebo podovdník. V každém případě uzavírání obchodu mimo Aukro je zakázáno smluvními podmínkami a může být důvodem k zablokování účtu. Proto na jakékoliv podobné snahy buď nereaguju, nebo je směruji na oficiální komunikaci přes Aukro. Potenciální zájemci před koupí mají často různé dotazy na konkrétní stav, upřesnění, možnosti předání apod., ale vše lze řešit oficiálně přes Aukro, mail před uzavřením obchodu opravdu netřeba.
dobrý večer vložil jsem sem na aukro inzerát že prodávám 3d tiskárnu xyzdavincimini W+ obržel jsem email že prý je to zakoupeno a kupující chce po mě email který jsem mu poslal ale já ůčet a ani bankovní ůčet nemám tak si myslím že se ejdná o podvod a nic tu ani zakoupeno nemám na mjem Aukru nic prosím mrkněte nato díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.