Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program „aTube Catcher“

Od: medvidek180® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Nevěděl by prosím nějaký dobrý člověk, jestli lze v tomto programu dohledat historii?

Myslím tím jeden návod (který jsem si asi před rokem stáhnul), abych se podíval, jestli tam někde nenajdu nějaké spojení na autora a poprosil ho o radu?

Moc a moc děkuji. Michal

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, viz odkaz máte kontakt pro napsání o radu autorům programu v angličtině (můžete si zvolit i španělštinu nebo portugalštinu) a můžete použít pro spojení i Facebook nebo X (odkazy/loga tam už vidíte). Zdravím!
atube.me/...
doplněno 15.01.24 17:46: Nevím, co řešíte. Je to normální kontaktní formulář, který vyplníte (své jméno, svůj email, Vaše zpráva/čeho si žádáte), odešlete a čekáte na odpověď do svého mailu. Ikony X (dříve Twitter) a Facebooku tam jsou dostatečně velké, tak je nemůžete nevidět.
hodnocení

Dobrý den. Překladač sice mám, ale nějak jsem to nepochopil. Nevím na co kliknout jako první a kde? Michal

hodnocení

Dobrý den.

Díky všem radám a troše štěstí se mi to video povedlo najít a pečlivě uložit odkaz.

Už mi zbývá jen pochopit, jak najdu kontakt na autora. Nevím, jestli to zvládnu – budu to zkoušet.

Moc všem děkuji. Michal

ben®
Mám dojem, že původní dotaz byl o něčem jiném, ale hlavně, že jste spokojen. Toho autora nehledejte, nezvládnete to (ani nevíte, jak funguje kontaktní formulář viz odkaz). Snad volat z okna .
hodnocení

Stejně moc děkuji

ben®
Nemáte zač. Škoda, že se už nikdy nedozvíme, oč vlastně šlo.
hodnocení

Ano, jsem dlužen vysvětlit, co byl účel. Tedy: ten člověk tomu zjevně rozumí, ale zásobník jen vyndá, odloží na stranu a dál už se s ním nezabývá.

A ten mi právě uchází - CO2 12g bombičky

Třeba by ten člověk znal radu,

To bylo to podstatné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]