Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reakce na sociálních sítích

Od: clara odpovědí: 20 změna:
Pěkný večer, píšu tady jen takový vzkaz k zamyšlení. Jsem trošku překvapená z reakcí na sociálních sítí. Před pár dny jsem tam zveřejnila fotku v plavkách z aquaparku. Reakcí bylo celkem dost pozitivních i od mužů. Což by mě mohlo potěšit. Ale trošku mě mrzí, že před pár týdny jsem na sociálních sítích zveřejnila vlastnoručně malovaný obraz, o kterém kolega řekl, že bych ho mohla klidně zkusit prodat na Fleru. Reakce taky byly od lidí hlavně pozitivní na internetu. Ale muži reagovali asi tak 6x méně než u fotky v plavkách. Já vím, že jsou to pitomé sociální sítě, že jsou daleko vážnější věci na světě. Ale trošku mě to zarazilo... Že chlapy možná víc zajímá, jak vypadám, než co umím. Nebo radši nad tím nepřemýšlet...

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

22x

Tvoje starosti a Rothschildovy peníze, to bych chtěl mít.

hodnocení

17x
Až to bude obráceně, tedy že muži budou více reagovat na nějakou mazanici, než na kozy, tak na tom budeme hodně špatně. ;)

smode2
hodnocení

16x

Stejné jakoby mělo chlapa zarazit, že ženy zajímají daleko více jeho peníze než to že umí spočítat lineární rovnice o jedné neznámé :-D

hodnocení

12x
Tady jste špatně, Facebook je o tři dveře dál.

hodnocení

6x

Měl bych radu... příště bych zkusil fotku Vašeho obrázku doplnit o Vás, kterak ho malujete v plavkách. Vsadím se, že nasbírá mraky pozitivních reakcí.

Nejlépe nahoře bez, to pak facebooku spadne server *smich*

hodnocení

4x
Chapu, ze zensky tohle muze nekdy zneklidnovat. Ale takhle jste si nas vychovaly samy ;)
Ta fotka v plavkach asi nebyla nahoda ze ses chtela pochlubit krasnyma dlazdicema v bazenu ;)
Tak nam sem dej fotku obrazu, ja jsem docela zvedavej
clara
hodnocení

Tohle je jiný obrázek, který ale není na netu. Dělám to skrz anonymitu. Je to menší rozměr, trochu širší A4.
Reakce na sociálních sítích
Mne se ten obrazek libi. Rozhodne lepsi nez kdejaka spatlanina od pochybnych umelcu, ktery jsou "dobry" jen proto, ze je nekdo protlacil.
Jsou obrazy, co na me pusobi a jsou obrazy, co vidim jen jako obraz.
Ten tvuj mi neco rika, pusobi na me, je silny.
Skoda tvyho typickyho slepiciho uvazovani.
Jedna ma znama to malovani dotahla daleko, prodava obrazy do Japonska a rozhodne se to financne vyplati. Ukazal jsem fotku obrazu stavbyvedoilucimu Italovi, co delal 5 let v Japonsku, ten mi dal kontakt na Japonce.
Ma pocit ze to ma smysl a naplnuje ji to.
Co vsechno zivot prinese
Od ty doby pouziva japonsky stetce, firmu neznam, ale chvali si je.

A co čekáš? Že úchylové na netu budou obdivovat tvoji veverku? *smich*

Ten obraz je super.

@ernie
Zcela bez ironie prohlasuju, ze tu veverku fakt obdivuju. Ten obraz se mi moc libi. Jen barevne by se mi hodil ladenej podzimnimi barvami-cervena, zluta, tmave hneda, zlata,nachova.
Mozna by to trochu spravil ram do zlatova(medena-zlata ale ne moc zariva).

@boban To jde udělat různě v postprodukci.

Reakce na sociálních sítích #2

hodnocení

3x

Tohle patří spíše do volné diskuse.
Já jsem přesvědčen, že byste byla claro zklamaná, kdyby muže více nadchla vaše malba, než vaše postava v plavkách. Leda byste malovala jak Renoir.

halamus

Pokud by na obraze byl ženský akt, tak by mě zajímal víc, než nějaká fotka v plavkách z bazénu.

halamus
Ma znama si na facebook dala fotku frndy, napraskala ji jeji kamaradka (!) a fotku facebook smazal.
Kazdy si myslel, ze to byla jen nejaka fotka co vzala z netu. Ja jsem vedel, ze to je jeji prirozeni, protoze jsme byli v saune -ja, ona, jeji bracha a dalsi neznami lidi.
Nejlepsi na tom je jak ji napraskala kamaradka a jeste se s tim chlubila. Zensky to maj v ty hlave casto taky takovy pomichany.

maslow
hodnocení

2x

Nastuduj si Maslowovu pyramidu. Až to bude obráceně, tak jako lidstvo vyhyneme.

hodnocení

1x
Tady jde lajkovat jen odpovědi rádcům. Takže zkus ty socky, doporučuju držet se plavek - každý bohužel nemá pro umělecké vlohy cit a zbytečně bys ztrácela cenné lajky.

hodnocení

0x

Je důležité poznat a pak člověk pochopí rozdíly v myšlení:

odkaz

Hlavní důvod je základní instinkt mužů co mohou a to je 6.

Muže co nemohou zajímá i něco jiného než 6.

Pokud dáte muži na výběr mezi ženou v plavkách a obrazem tak je volba jasná.

Ale tento výběr se diametrálně mění v okamžiku kdy muž absolvoval 6 :)

tak
hodnocení

0x

Taky jste mohla radši zveřejnit svou fotku, kde jste obambulená v šále a v zimním kabátě, ale asi jste se chtěla chlubit a čekala pozitivní reakce. Obraz jste zveřejnila, někomu se líbil, někomu ne. Na tom přece není nic divného k přemýšlení.

hodnocení

0x

Namalujte se jako akt a uvidíte, kolik budete mít obdivovatelů svého umění...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]