Nejste přihlášen/a.
Když otevřu jakýkoliv prohlížeč , tak se načte , ale když začnu otevírat další stránky tak po chvíli začnou spadávat do základní stránky prohlížeče ,, vyskoušel jsem jich pro jistotu víc
Přeinstalace OS nepomohla tak si říkám jestli to nebude starým železem a jestli bych neměl ntb vyvěnit .Je pomalejší ale myslel jsem že to ještě chvíli dá.
Je to Hp 630 , intel dore i3, M370 , 2,4GHz 4 g ram .a je mu asi 10 let, ano je to pravěk ale i přes to by mě zajímalo čím by to mohlo být.
Dík za vaše názory.
Odpovím zatím bohužel jen částečně: Železem to na 99,99% NENÍ! Mám starší stroje, ale prohlížeče fungují normálně.
Ovšem nemusí si rozumět aktualizovaný prohlížeč se "starým" systémem a pak se těžko odhaduje,co to bude dělat když to náhodou nějak bude pracovat. Takže doplň informace: OS, typ prohlížeč/e a podrobnější nezmatený popis závady/činnosti PC.
Asi přes hodinu jsem zkoušel růné věci - Problém se stupňoval stále víc , prohlížeč se otevřel normálně , další stránka také ALE stačilo pohnout myší a už to spadlo . Ano a právě ta bedrátová myš to dělala . Odpojil jesm ji zapojil drátovou a vše funguje jak má . Aspoň jsem si přeinstaloval OS. Děkuji vám za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.