Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videokurz s příponou iso, jak spustit?

Od: lychee* odpovědí: 3 změna:

Stáhla jsem si videosoubory, při rozbalování jsem si všimla přípony iso, nejdou spustit, prý mám zvolit patřičný program v Možnostech složky. Poradíte mi, prosím, co bych tam měla nastavit? Děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ISO je obraz disku, musíš tedy buď iso "rozbalit" nebo nejlépe vypálit nějakým vypalovacim programem- buď ten co máš a nebo nero, imgburn, ultraiso atd nu a poslední možností je připojit ten soubor jako disk, např daemon tools

lychee*
hodnocení

Aha. Vypálit jako datové dvd?

A když připojit jako disk, tak k čemu? Díky moc.

nene ne jako datové cd ale bude tam volba vypálit image (obraz disku) a to musíš dát, pokud to neumí tvuj vypalovací program tak použij některý z těch co jsem psal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]