Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slyšíte hudbu?

Od: pansvacinka® odpovědí: 8 změna:

Taky vám na týhle stránce hraje potichu hudba? Odkud se bere?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, ano, slyším hudbu, ale když dám reload stránky, tak hrát přestane (bude to ozvučení webové stránky, které není časté a většinou je rušivé). Zdravím!
doplněno 14.01.24 02:21: jakpsatweb.cz/...

Součástí té stránky je videoklip s reklamou, který se automaticky spouští. Vyrolujte si výš, tam ho najdete. Není to zvukové ozvučení stránky pomocí tagu bgsound. Než něco napíšete, tak si to ověřte.

ben®
pletiplot - tu stránku jsem (v mobilu) prohledal celou a žádný ozvučený klip jsem tam neviděl (stejně jako tazatel). Navíc, při reloadu ten zvuk zmizí (vyzkoušejte si to, než budete něco hanět). Na své odpovědi nemám co měnit, ta Vaše je možná špatná.
hodnocení

@ben: zajímavý odkaz, dík.

@ben Já jsem tam ozvučený klip našel hned pod Table of content. Hledejte pořádně.

hodnocení

2x

Součástí stránky je videoklip s videoukázkou, kterou předchází reklama, který se spustí hned po příchodu na stránku. Je úplně nahoře. Jo, je to otravné.

hodnocení

Jo ták. Já mám právěže blokátor reklam, takže nebylo nic vidět, jen slyšet.

A na domácím ntb, kde je ještě přísnější omezení reklam už nemám ani ten zvuk *ticho*

vernon
hodnocení

0x
Odkud by se brala? Vždyť je tam videoklip...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]