Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji přeinstalovat winy a tím se mi vymaže program, který chci zachovat. Ten program je sice zadarmo ke stažení pokud mě pamět neklame, ale data které jsem do tohoto programu stahoval stáli x tisícíc a nerad bych je platil znovu,což sami uvádějí - přeinnstaluješ a přtom o ně přijdeš, musíš je zaplatit znovu. Má otázka zní, kde mám tyto data v počítačii hledat abych je zkopíroval a mohl požít po přeinstalaci notebooku,
Děkuji
To vyjádření podpory je rozhodně zvláštní, protože na webu ohledně přesunu programu (a dat) na nový počítač píší tohle:
To transfer the data please follow these simple steps:
. Open C:\ForexTester 6 (5,4,3) (by default) on your old PC.
. Copy the Projects, Templates and Data folders to an external drive.
. Replace these 3 folders in the Forex Tester folder on your new PC.
Je to hned druhá ze seznamu nejčastějších otázek.
A proč vlastně potřebujete přeinstalovat Windows? Pokud současná instalace funguje a chcete jen nový větší disk, řešil bych to klonem na nový disk. Jinak postupujte podle návodu na webu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.