Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde smazat kontakt ze SIM

Od: delta® odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny. Potřebuji od vás poradit. Mám nový mobil XIAOMI REDMI NOTE 12S 8GB/256GB, stáhla jsem si na novou SIMku kontakty. Jeden kontakt nemohu ale smazat. Když mi dotyčný zavolá, pípá mu to, jako že je obsazeno - přitom jsme v jednom pokoji a já nevolám. To číslo se chová jako zablokované. Už jsem ho zkoušela i zablokovat a odblokovat, resetovala jsem ho - a nic. Je to pořád stejné. S ostatními čísly problém nemám, jen s tím jedním. Chtěla jsem ho smazat a znovu si ho uložit, ale nemohu ho smazat... Nevíte někdo, co s tím? Díky...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Vyřešeno! Pomohl Free prográmek SIM CONTACTS MANAGER.

ja

Děkujeme za vysvětlení, jak jste to vyřešila.

Tak jako Vy by měli jednat všichni, ptotože to, jak se dotaz vyřeší, může pomoct i dalším, kteří mají podobný problém. *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]