Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde super.cz

Od: vlasyne odpovědí: 4 změna:
Nejde mi otevřít stránka super.cz (jde jen poprvé), pak už otevření ukazuje chybu prohlížeče
"The page isn’t redirecting properly"
Nevíte kde je problém? Před měsícem se to nestávalo, žádné vomezení. Nyní nejde přečíst víc jak 3 odkazy , adresy nebo články.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Funguje. Jen když otevřeš v nové záložce první článek, tak chce potvrdit cookies a když máš blokátor reklam, tak může záložka "zamrznout" - u mě to vypadalo, jako bys se na to koukala přes tlusté brýle. Záložku jsem zavřel, otevřel nový článek a od té doby bez problémů. Kouknul jsem asi na 6-8 článků.

hodnocení

0x
U mne funguje, na zkoušku jsem proklikal snad 7 článků rychle za sebou a další po zavření/otevření stránky.

jano123
hodnocení

0x

Nenapísali Ste, aký používate prehľiadač.

Ja používam Firefox, a je to bez problémov, iba sa tam dotieravo

montuje seznam.cz. Ten zruším. Ešte je dobre zo skúsenosti, aj na iných

weboch, nechať bežať hlavnu stránku, a pravou myškou, sa posunuť na novú

stránku prehliadača, už so zvolenou ponukou napr: na super.cz...*klik*

olaf
hodnocení

0x

super.cz/... sice to hazi chyby ale zobrazi se v pohode

Zkus jiny browser ; treba firefox

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]