Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocitac se restartuje po 4 min ale kdys je v biosu tak nic tak besi ok

Od: jirkasirka odpovědí: 3 změna:
Prosím, pomozte mi, nevím si rady. Dostal jsem automat, normálně fungoval, chtěl jsem vnitřek předělat do menší bedny, abych ho mohl mít doma. Tak jsem všechno vykuchal, v automatu bylo normální PC, vše šlo OK. Zapnul jsem to doma a nenačetlo se to samo, chtělo to F1, pak se to rozjelo. Zjistil jsem, že nic není nastavené, tak jsem to nastavil, normálně to jelo a najednou se samo restartovalo. Tak znovu, vše naskočilo, nastavení bylo uložené, ale po 4 minutách zase, tak jsem zkoušil vyměnit baterku na základní desce, ale nepomohlo. Když to nastavím v menu toho BIOSu, tak se to uchová v paměti jen do doby, než vytáhnu kabel ze zásuvky. Při tom restartu, jak to dělá, tak paměť v programu drží, ale pořád to chce F1, aby se to rozjelo. BIOS jede OK, jakmile spustím automat, tak restart. Přikládám nějaké foto, ať máte někdo představu, jestli mi poradíte, co to je za krám.
Pocitac se restartuje po 4 min ale kdys je v biosu tak nic tak besi ok
Pocitac se restartuje po 4 min ale kdys je v biosu tak nic tak besi ok #2
Pocitac se restartuje po 4 min ale kdys je v biosu tak nic tak besi ok #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pokud paměť funguje jen do doby, než to vypneš, tak bude baterka po smrti. Žes ji vyměnil jaksi nic neznamená. I ta vyměněná mohla být po smrti.

Pripadne je tam nejaky problem okolo baterky a vybije ju to bleskovo.

hodnocení

0x

1. Vše překontaktovat, často karty dost silou zarazit (někdy se zarazí o okraj nového case).

2. Zde návody English.

3. Baterií CR2032 to asi nebude, nechce F1, jen neudrží datum/čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]