Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslech mp3 a další brouzdání

Od: dedabrno® odpovědí: 2 změna:

Omlouvám se za asi hloupý dotaz: z jisté adresy poslouchám něco v mp3. Pokud přejdu na jinou adresu, přehrávání mp3 skončí. Je to pravidlo nebo to lze vyřešit souběžně? Hudba hraje a já brouzdám? Vivaldi.

Děkuji

doplněno 08.01.24 11:24:

Tak asi už intenzivně pracuje jistý Alzheimer... Pochopil jsem to správně tak, že chci-li pracovat s novými adresami, tak původní otevřené (tedy vč. hrající MP3) zůstávají v činnosti? ... pokud ty nové volby ale musím přidávat tlačítkem +?

Dříve jsem si toho nevšiml ... a nebo se mi o z hlavy už vykouřilo? Hrůza pomyslet.

Prosím jen stručně odpovědět - vysvětlit.

Děkuji a někam už zalezu do zemljanky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Sice nemám Vivaldi ale všude je to stejné

Vedle stávajícího (poslech mp3) otevřu novou kartu a v ní brouzdám, není problém si jich takhle otevřít více, a mezi něma přepínat

doplněno 08.01.24 15:22: Ano. Tlačítkem "+" si otevřete nové okno a v něm pokračujete.
Poslech mp3 a další brouzdání

hodnocení

0x

chvalim, ze pouzivate nejlepsi prohlizec na svete *palec* ted jsem zkousel jak mp3 tak online radio tak youtube a funguje. a hraje na pozadi pri brouzdani na jinych strankach, dejte link na ten mp3 poslech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]