Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit druhý účet na Facebooku

Od: adoniska® odpovědí: 5 změna:

Hezký den,prosím může mi někdo poradit jak zruším druhý účet,nebo profil,nevím jak je to spravně na FB? Mám hlavní profil,a k tomu jsem si přidala druhý,ale jelikož je to z jedné mailové adresy,tak mi to je k ničemu,"vím jsem tele".A také vím, že kdybych chtěla nový profil,tak se musím zaregistrovat z nové mailové adresy. Ale prosím poraďte mi,jak se toho druhého účtu zbavím. *zed**zed**zed*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý večer, Facebook má momentálně více dostupných verzí a v každé je to malinko jinak. Pokud se bavíme o mobilu s androidem,tak máte určitě Meta Centrum účtů. Na hlavní stránce v práci kliknout na tři čárky. Kliknout vpravo nahoře na ozubené kolečko nastavení. Zobrazí se v rámečku Meta Centrum účtů. Kliknete na "více najdete v centru účtů". Sjedete dolů a vyberete " osobní údaje ". Dále "vlastnictví a nastavení účtu". Pak "deaktivace nebo odstranění ". Vyberete profil který chcete odstranit. Pak už postupujte podle uvedených kroků,bude to chtít vložit heslo a tak.
hodnocení

Moc vám děkuji za vyčerpávající odpověď,ale já když dám "deaktivace nebo odstranění", kliknu na ten spodní účet,to je ten v červeném rámečku,pak jedu dál,zaškrtnu "Deaktivace Facebook profilu",a nakonec se mi tam ukáže hlavní profil,který nechci smazat.

Jak zrušit druhý účet na Facebooku
Jak zrušit druhý účet na Facebooku #2
Jak zrušit druhý účet na Facebooku #3
Podivné, ale u fb je možné vše.. Zkusila jste se přihlásit přímo pod tím účtem, který chcete smazat?
hodnocení

No právě že jsem byla na tom novém účtu, ale jakmile jsem se dostala na deaktivaci, tak se mi tam ukázal profilový obrázek z toho hlavního účtu.Kašlu na to, a vám moc děkuji za snahu mi pomoci.
Tak to se moc omlouvám, ale jinak poradit bohužel nedokážu *ee* Snad Vám někdo ještě poradi lépe;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]