Dobrý den mám takový problém. Před několika dny mi z neznámého důvodu zablokovali administrátoři kanálu You Tube celý můj kanál You Tube ve svém telefonu Honor A 7 údajně z důvodu mého porušení jejich zásad a smluvních podmínek! Ničeho jsem se takového nedopustil několikrát jsem jim posílal své odvolání proti tomuto rozhodnutí nic méně odmítají na toto téma semnou hovořit a nejprve mi zablokovala společnost Google můj účet na Google. Když jsem se Google odvolal tak mi poslaly na můj meil že můj účet na Google je v pořádku a že jsem ke svému účtu znovu přihlášen tak mi administrátoři You Tube poslali zprávu že můj celý kanál You Tube v četné mého účtu museli zablokovat z důvodu porušení smluvních podmínek na tomto kanálu a předmětem zablokování je nahota. Vůbec mi nezdelili o jaké konkrétní mé videa se jedná. Odmítají se mnou dále jednat o znovuobnovení přístupu z mého telefonu na kanál YouTube který mi přestal v mém telefonu fungovat. Zkoušel jsem obnovit nastavení v mém telefonu aktualizoval jsem systém kontroloval jsem si antivirovou ochranu vše proběhlo v pořádku nic méně se vůbec nedostanu ze svého telefonu na kanál You Tube! Co s tímto problémem mohu udělat? Poraďte mi prosím! Mohu použít jiný prohlížeč internetový třeba Opera? Nerad bych telefon k vůli tomuto musel uvádět do továrního stavu! Co mohu v tomto případě použít jaké řešení? V počítači můj profil na You Tube je stále aktivní a funguje akorát se nemohu a nelze se tam přihlásit! Předem vám moc děkuji za jakoukoliv radu co s tím mohu udělat! S pozdravem Dalibor Osoha.
Dobrý den, můžete si vyčistit ten stávající prohlížeč (smazat cookies a mezipaměť) nebo použít jiný a např. tu Operu nebo Firefox. Ovšem, jestli máte opravdu blokaci na YouTube a nejde jen o chybu u Vás v PC (v prohlížeči), tak s tím nic neuděláte (snad si založit nový kanál, jestli to půjde). Zdravím!
Vyžádaná rada: Pravděpodobně jim vadí Vaše fetishistické video zaměřené na chodidla nějaké paní. To by se dalo považovat za nahotu. Takové videa na youtube nepatří.
Nevyžádaná rada: Buďte rád, za to, že nemáte ke kanálu přístup. Je to katastrofa. Najděte si jiný koníček. Jsou to velmi amatérská videa, která nikoho nemůžou zajímat. To by nebylo nejhorší, ale prosím pěkně, co je to video o paní Pavlíně? Žena, s kterou jste chodil v roce 2016 a vy v roce 2019 zveřejníte vaše soukromé fotky, kde je paní v noční košilce a evidentně tam máte intimní atmosféru? Styďte se. Určitě by si nepřála někde takto viset na síti a doufám, že to nikdy neobjeví.
karel556*
Nevyžádaná rada: Buďte rád, za to, že nemáte ke kanálu přístup. Je to katastrofa. Najděte si jiný koníček. Jsou to velmi amatérská videa, která nikoho nemůžou zajímat... To je rada, na YouTube je plno odborných i technicky zajímavých videí z různých oborů, i profesionálních, je vidět, že o tom nic nevíte a rozšiřujete jen vaše slaboduché domněnky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.