Dobrý den, k Vánocům jsem dostala nový nootbok, nemám ho ani dva týdny, a jednou se mi počítač seknul, pak napsal no bootable device. Po zmáčknutí napájecího tlačítka a znova zapnutí to je úplně v pohodě, už mi to nic nehlásí, i po restartovani to bylo v pohodě. Mám to nějak řešit? Nebo se to může jen tak stát? Moc dekuju za odpověď
Je to takovè včasné upozornění, že je to jen technika, která se může i nová kdykoli pokazit, tedy je nutné na ni nespoléhat a jak říkal již soudruh Lenin: "Zálohovat, zálohovat, zálohovat!" Servis to může řešit, jen když to dokáže navodit. Pokud se to opět stane, tak to aspoň foťte, ať máte důkaz.
Mohla selhat komunikace s diskem, která se po vypnutí a znovu zapnutí obnovila. Pokud by se to opakovalo, tak řešit (a může se to opakovat se zvětšující se četností). A jinak to brát jako připomínku toho, že je potřeba pravidelně zálohovat, protože počítač se může kdykoliv i bez varování pokazit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.