Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu nainstaloval jsem hru F.e.a.r. 2 Project Origin. Při spuštění hry mi vyskočí hláška, že došlo k chybě akcelerace zvuku a hry se spustí bez zvuku. PC by mělo požadavky hry splňovat dle Readme.
Podívej se do Ovládacích panelů, jestli máš nastaveno >Zvuky a zvuková zařízení>Přehrávání zvuku>Upřesnit>Výkon>Hardwarová akcelerace>Úplná
Ahoj jsem na tom úplně stejně, na začátku naskočí hláška"chyba akcelerace zvuku", pak jde vše v pohodě, ale ani to nevydá hlásku,.PC splnuje HW. nároky, už jsem zkoušel vše možné a jsem z toho už magor.Sice jsem to už dohrál ale bez zvuku to fakt není ono.Pokud se ti to podařilo již vyřešit nebo nějaké rady dej mi prosím vědět ny - tomasreif@volny.cz ..Díky předem tobě a dalším co pošlou radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.