Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk u hry F.E.A.R. 2-akcelerace zvuku

Od: dandi* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu nainstaloval jsem hru F.e.a.r. 2 Project Origin. Při spuštění hry mi vyskočí hláška, že došlo k chybě akcelerace zvuku a hry se spustí bez zvuku. PC by mělo požadavky hry splňovat dle Readme.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

saimon256*
hodnocení

0x

a mimo hry ti ide zvuk?

dandi*
hodnocení

jo zvuk funguje u všeho bez problému jenom u te hry to nejde :(

sondaw*
hodnocení

0x

Podívej se do Ovládacích panelů, jestli máš nastaveno >Zvuky a zvuková zařízení>Přehrávání zvuku>Upřesnit>Výkon>Hardwarová akcelerace>Úplná

dandi*
hodnocení

Akcelerace je úplná a zkoušel jsem i minimální a nic! heeelp

Podívej se na nastavení zvuku ve hře, jesti tam nemáš něco chybně nastavené.

dandi*
hodnocení

Ve hře je vše OK chyba vyskočí, když hra se od začátku načítá.

dandi*

Ahoj jsem na tom úplně stejně, na začátku naskočí hláška"chyba akcelerace zvuku", pak jde vše v pohodě, ale ani to nevydá hlásku,.PC splnuje HW. nároky, už jsem zkoušel vše možné a jsem z toho už magor.Sice jsem to už dohrál ale bez zvuku to fakt není ono.Pokud se ti to podařilo již vyřešit nebo nějaké rady dej mi prosím vědět ny - tomasreif@volny.cz ..Díky předem tobě a dalším co pošlou radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]