Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám na počítači trojan PUADIManager

Od: metodejondrs odpovědí: 6 změna:
Mám na počítači virus jménem puadimanager:Win32/seznam který způsobuje výpadky sítě a nevím jak ho odstranit. Dokáže to Malwarebytes odstranit? Nebo jiný program?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ano měl by si s tím poradit Malwarebytes

metodejondrs
hodnocení

Odstranil jsem to ručně, jsem zvědavý jestli se to samo neobnoví.

mujnik
hodnocení

0x

Zkuste to takto: sežeňte si nějaký i starší počítač, ale funkční. Musí tam jít strčit ten váš nejspíš SATA disk.

Na tom PC nainstalujte linux a pak tam připojte ten zavirovanej.

Je tam jeden dobrý antivirák, který to dokáže najít, ale hledá jen do určitého rozsahu a neléčí. je jen na detekci. Případný limit jako rozsah, si nastavte zvlášť. Toto se dělá obvykle přes terminál. Windows raději nepoužívat, je to bezpečnostní hrozba jak prase.

metodejondrs
hodnocení

@mujnik Já vtípky nechci. Mám Windows a Linux nebudu instalovat . Já jsem chtěl doporučit nějaký antivirus který to umí odstranit. Stejně nemám rád tučňáky. *smich*
hocnik
Tak stačí spustit live systém

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]