Nejste přihlášen/a.
Jaký mám hledat kabel na propojení KMV selectoru na USB 2.0 k/b, mouse a PC? Hledal jsem A-A a to nevyhovuje to je samice a samec a hledám samec samec.
to si děláte prdel metr kabelu je prakticky nevyužitá délka a cena tam na alze je asi 150. Já beru 3m za 55 kč. A sháněl jsem i LAN kabel a zjistil, že v OKAY mají 2m za asi 63 Kč místo údajných 39... a v jiné prodejně na netu jen asi 25 Kč a zásilkovna za 55! Tohle nešlo přes heureku, tak jsem objednal samostatně. Ale ty kable to je předražené jak sviňa je vidět že je to hlavní zdroj jejich obživy. BTW: Alza je šmejd obchod, písmo se mi na linuxu a na aktuálním FF zobrazuje bílé na bílém pozadí. A už jsem jim psal někdy na jaře ať si to spraví ten maras a nic. Takže raději nakupuju přes heureku než u czc a alza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.