Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC nevidí telefon

Od: tomask® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,

notebook mi nevidí telefon. Vyzkoušeny jiné kabely, jiné telefony v pohodě připojí. Na jiných PC tento telefon připojím.

Ukáže se mi sice ve správci zařízení, ale ovladač ej v pořádku a autuální.

Napadá někoho co s tím?

Díky

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste třetí, čtvrtý, pátý kabel. Nejspíš to tím bude.

hodnocení

1x

Propojil bych to jednoduše přes WiFi. Např. zdarma aplikace Airmore. Jsou i jiné.

jm
hodnocení

0x
Jaký telefon? Samsung jsem vyhodil, protože bez stejně blbě funkční aplikace Samsung kies nebo jak se to nedalo vůbec.
Pokud ho jiné PC vidí, nezakázal jste ho v minulosti?

zkuste - "nastavení windows" - zařízení - USB - jsou tam obě oznámení?

pak na "zařízení Bluetooth a jiná - "další zařízení" je seznam dole - je tam? Není náhodou "vypnutý"?

hodnocení

Našel jsem ho ve spárovaných zařízeních přes Bluethoot. Tak jsem to odpojil. Pokud ho připojím přes kabel, tak ho vidím v Řadičích USB. Ale jakmile zvolím, jako co se má připojit, na telefonu, tak to zmyzí a už ho nevidím.

na telefonu se něco zobrazí? potvrzení připojení.. nebo nereaguje vůbec?

jendad

Musíte se přihlásit do telefonu . Telefon je zamčený . Až se odemkne , tak se ukáže .

hodnocení

Telefon reaguje, vyskočí mi tabulka, jak ho chci připojit.

pouze nabíjení/Přenos souborů atd.

A tady když cokoliv zvolím, tak mi telefon z ředičů USB zmyzí.

to je zajímavý... bych to viděl na chybičku ovladače nebo nějaký "vir"- že to všechno jede mimo jednoho telefonu.

Napadá mne jen pročištění ccleaner a ADWcleaner malwarebytes.com/...

hodnocení

Pročištěno, projeto ADVcleaner. Nic nenalezeno, tedy kdome instalovaných věcí. restart a bezenměny.

Telefon normálně i zahraje zvuk připojení, ale prostě poo zvolení připojení zmyzí.

Já bohužel rezignuji - nic dalšího mne nenapadá.

hodnocení

Realmi 5g, takže vlastně samsung, ale samsung A10 v pohodě připojím.

Nejsem si jistý, jestli bych ho někdy omylem zakázal, myslím, že jsem ho nikdy nepřipojoval.

111®
hodnocení

0x
A nemá třeba speciální APPku? Ktrou je třeba nainstalovat. Huwey ma. A mate usb povoleno ladění?
hodnocení

Na 2 jiných PC s Windows se v pohodě připojím.

krtek6
hodnocení

0x

Většinou je to kabelem...pokud není origo nebo je to levnější kus nenačte se to..jen dobíjí...

hodnocení

Na ten samý kabel připojuji Samsung A10 a je to bez problémů.

hodnocení

0x
Připojte ho kabelem k PC ale zároveň se přihlaste do telefonu otiskem prstu.
hodnocení

Otisk mi nefunguje, ale zjistil jsem, že po aktualizaci androidu to připojím přes Přenos fotografií, ale ne přes přenos souborů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]