Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nakonfigurovat barvy monitoru?

Od: mujnik odpovědí: 4 změna:

hledal jsem a našel icc profil na cd od monitoru ale jak ho dostat aby ho windows zobrazil a nastavil ten monitor. Mám dva monitory jeden je na notebooku a druhý u nastavuju a on má tmavší barvy a nejde zesvětlit. Tak jsem chtěl nastavit ten icc profil a sladit barvy

Jak nakonfigurovat barvy monitoru?
Jak nakonfigurovat barvy monitoru? #2
Jak nakonfigurovat barvy monitoru? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

to je zase dotaz. Monitor nemá nastavovací prvky? V menu? nebo na DO

mujnik
hodnocení

tlacitko s barvama je asi nefunkční a zesvetlit už nejde v ramci te jejich integrovane elektroniky. dotaz je to zásadní, protože nechápete k čemu je icc profil

Neví, co je ICC, ale nikdo neví všechno.

hodnocení

0x

Profil přidáš tlačítkem Přidat. Otevře se adresář, ze kterého profil vybereš. Pak na kartě Zařízení vybereš zařízení, kterému chceš profil přiřadit (monitor).

Taky si monitor zkalibruj. Chápu že asi nemáš drahou kalibrační sondu a k ní příslušně kvalitní monitor, ale udělej to základním nastavením Kalibrace barev v systému, či ovladačem GK nebo kombinací obojího. Použij mnou přiložený kalibrační obrázek, nebo si najdi jiný na netu.

Jinak, co je tam ten vodoznak Aktivujte Windows? To je nějaká pochybná kopie OS? Některá nastavení systému nemusí taky v tomto případě fungovat, že...

Ještě mě napadá, jestli nemáš nastaven monitor na auto, zejména pokud tam máš adaptivní nastavení jasu. Přepni to na ručně (user) a tam si parametry jasu a zobrazení nastav podle sebe.

Jak nakonfigurovat barvy monitoru? #4
Jak nakonfigurovat barvy monitoru? #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]