Nejste přihlášen/a.
koupil jsem si notebook thinkpad a mám tam vyšší teplotu je to normální a co se s tím dá dělat? screenshot při přehrávání youtube 60-61°C při maps.google.com prohlížení ulice teplota kolem 55°C , při startu jen 43-45, ale lítá to, není stabilní. Ventilátor slyším. PC nad topením ale přišel jsem a bylo tu relativně chladno teď už běží i PC a to je z roku 2014, sice nic nedělá ale taky trochu topí. PC je pod stolem a ntb na stole a to teplo z PC asi moc necyrluluje směrem k notebooku, tak to asi nemá moc vliv. datum výroby v biosu bylo 2013
. max byl 62 °C
Ventilátor rpm u CPU se neukazuje protože se ukazuje jako ventilár na GPU?
Intel Ivy Bridge-MB GT1 - Integrated Graphics Controller [E1/L1/N0/P0] [Hewlett-Packard]
P0/L1/E1
Ivy Bridge-MB PGA SV
GPU
Intel Ivy Bridge-MB GT1 - Integrated Graphics Controller [E1/L1/N0/P0] [Hewlett-Packard]
Intel HD Graphics 2500
Maximum bylo 72°C když bylo současně zapnuté PC a topení už bylo vypnuté nějakou dobu ale ještě stále trochu hřálo. Až tam nainstaluju linux mrknu na údaje od výrobce jaká je kritická teplota.
Úplně v pohodě. Když jsem měl ještě "herní" ntb tak po zapnutí hry se blížil ke 100stupňům. Já osobně podtaktoval procesor a při hrách sice nižší výkon ale teplota nešla nad 80. Ve vašem případě bych tohle neřešil, začal bych to řešit až v případě že bych se dostával nad 80. Taky tenhle program ukazuje max. teplotu ale ta tam mohla skočit na vteřinu pak sepli ventilátory na vyšší otáčky a schladilo to. Tohle je nejlepší měřit v grafu.. Ale tyto teploty bych neřešil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.